Wimbledon dit jaar ook live op Apple TV

3 reacties

Vandaag start Wimbledon, het beroemdste en oudste tennistoernooi ter wereld. Dit jaar is de officiële app van The Wimbledon Champion­ships uitgebreid met ondersteuning voor de Apple TV. Je kunt het toernooi live volgen en statistieken en hoogtepunten terugkijken.

Naast een livestream bevat de app drie radiozenders, een scorebord dat alle wedstrijden overzichtelijk in kaart brengt, statistieken per wedstrijd en heel veel videocontent om terug te kijken.

Livestream met scores.
Livestream met scores.
Real-time scorebord.
Real-time scorebord.
Live statistieken.
Live statistieken.
Interviews en throwbacks.
Interviews en throwbacks om terug te kijken.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  SusanUSA

  Wat biedt dit extra i.v.m. de BBC / Internet?

 • Profielfoto
  Kees123

  @ SusanUSA

  Serieus? Dus jij gaat liever eerst op zoek naar stream via internet op je iPhone/iPad om die vervolgens te AirPlayen? Wat is het hele nut van de Apple TV 4 geweest dan? Of schakelt liever over op normale tv via KPN/Ziggo terwijl je misschien al op de Apple TV bent?

  Ik zal eerlijk zeggen dat ik tot mijn verbazing de NOS app met de livestreams van het EK voetbal meer gebruik dan ik had gedacht. Als ik dan een serie kijk en vervolgens begint er een wedstrijd, dan hoef ik slechts van app te wisselen op dezelfde afstandbediening. Het levert je misschien 10 seconde winst op, maar wel zoveel meer gemak, en dat zal bij de Wimbledon app voor de tennisliefhebbers ook wel zo zijn.

 • Profielfoto
  csteelooper

  @susanUSA: tenzij je in de UK bent, is niet alle content van de BBC toegankelijk (of je moet gebruik maken van VPN-oplossingen, maar da’s een andere discussie). De Wimbledon-app geeft bovendien toegang tot álle wedstrijden; niet alleen tot degene die voor televisie worden geselecteerd. het centre court, en de twee hoofd-banen daarna, worden volledig opgenomen in het televisietournooi; de rest is afhankelijk van welke wedstrijden waar gepland staan. De Wimbledon-app geeft, met name via de radio-streams, toegang tot álle wedstrijden.

  @kees123: niet zo bashen/flamen. Da’s nergens voor nodig. Dat @SusanUSA het nut van één app niet ziet, wil niet zeggen dat daarmee de hele device te gronde wordt gericht… En trouwens, wat dan nog? Dat jij en ik er nut in zien, maakt dat niet tot waarheid voor iedereen…