Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juni 2016

WeTransfer komt met handige Mac-app

Het gebruik van WeTransfer op de Mac is een stuk comfortabeler geworden. De uploaddienst heeft zijn eigen Mac-app gelanceerd die zich in de menubalk nestelt. Je sleept er direct bestanden naar toe en na het uploaden wordt een link op het klembord geplaatst.

De WeTransfer-app is gratis te downloaden in de Mac App Store en betalende gebruikers van WeTransfer Plus kunnen hun recente uploads ook in de app bekijken. Geen browser meer nodig.

De gratis versie van WeTransfer verzendt bestanden van maximaal 2GB, deze worden zeven dagen bewaard en kunnen door 20 ontvangers worden gedownload. De betaalde Plus-versie laat bestanden van maximaal 20GB toe en biedt 100GB permanente opslag voor bestanden die lang bewaard moeten worden. Het beheer hiervan kan volledig via de Mac-app.

WeTransfer Plus-gebruikers kunnen hun account via de app beheren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WeTransfer komt met handige Mac-app
Sluiten