Pokémon Go: vang ze allemaal vanaf juli

5 reacties

Pokémon Go is de droom van alle trainers in de dop. Nintendo gaat de game die je met augmented reality Pokémon in je directe omgeving laat vangen in juli wereldwijd uitbrengen. Dat vertelde het bedrijf tijdens gamesbeurs E3 in Los Angeles.

Er werden geen details over de datum gegeven, maar Nintendo maakte wel de prijs van Pokémon Go Plus bekend. Dat is een Bluetooth-accessoire dat als pokéball dient en voor 35 euro verkocht zal worden.

De Pokémon Go Plus kan gedragen worden aan je riem of pols en gaat trillen als er een Pokémon in de buurt is. Met een druk op de middelste knop probeer je het beest vervolgens te vangen. Het is een optioneel accessoire.
pokemongo-plus
Naast het vangen van Pokémon kun je het in de game ook tegen je vrienden opnemen en meedoen aan toernooien. De afgelopen weken is Pokémon Go als beta in de Verenigde Staten getest en de website GameSpot maakte onderstaande video die je een idee van de gameplay geeft. Hoewel Nintendo de aankondiging deed, is Pokémon Go een spel van The Pokémon Company, een dochterbedrijf van Nintendo. De game werkt op iOS en Android. Het wordt een zomer vol Pokémon!

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Koning Frank

  hyped

 • Profielfoto
  Sebastiaan

  Fan fiction: De gebruikers van de Apple Watch krijgen de zelfde functionaliteit als de gebruikers van een ‘pokemon go plus’, alleen dan via hun apple watch.

  Anders loop je met 2 Bluetooth-accessoire om je polsen?!

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dit soort dingen verkoopt toch niet in Europa wel?

 • Profielfoto
  whaha

  Zover ik weet is Pokémon Go zelf gratis, dus het gaat niet echt om verkopen, lijkt mij.
  Mocht je het over de accessoire hebben, ik heb daar zelfs meer dan 35 euro voor over, maar ik ben dan ook een Pokémaniac.

  Ik weet niet of Pokémon Go zal slagen in zijn opzet, maar ik ga het in ieder geval deze zomer wel een kans geven, zeker nu het uitkomt in mijn vakantie!

 • Profielfoto
  Coelers

  Ik ben benieuwd. K ben bang dat de virtuele Pokeballen veel te veel écht geld gaan kosten.