Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

NS International start ondersteuning Apple Watch

De eerste Apple Watch-app van de NS is een feit. De internationale tak van het spoorbedrijf heeft nu ondersteuning voor de Apple Watch. De NS International-app geeft reisinformatie voor vertrek en toont alerts over bijvoorbeeld spoorwijzigingen op de Watch.

De app is alleen nuttig voor of tijdens het reizen zelf, als er geen reis geboekt is, heb je er weinig aan. Dat is geen nadeel want een reis boeken vanaf je pols is ondoenlijk. De app doet precies genoeg om nuttig te zijn.

De vraag is of het Watch-component ook naar de NS Reisplanner Xtra-app komt. Deze wordt meer gebruikt dan de NS International-app. In het verleden zijn wel functies van de International-app naar Reisplanner Xtra overgewaaid. Denk aan digitale e-tickets in de app. De NS International app had dit al een tijdje en enkele weken geleden kreeg Reisplanner Xtra deze functie ook. Alternatieve binnenlandse trein-apps met ondersteuning voor Apple Watch zijn Railplanner en Snel!Trein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
NS International start ondersteuning Apple Watch
Sluiten