Nieuw Mophie Juice Pack laadt draadloos en magnetisch

6 reacties

Accessoiremaker Mophie heeft Juice Pack Wireless geïntroduceerd. Een accu-hoes voor de iPhone 6 en 6s (Plus) die er ook voor zorgt dat je de telefoon draadloos kunt opladen. Zoals we gewend zijn is het ontwerp doordacht en zijn er diverse accessoires.

De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 1560mAh (iPhone 6/6s) of 2420mAh (6/6s Plus) en is compatibel met draadloze QI-standaard. De case is er samen met een basisstation voor 110 euro te koop.

Als extra accessoires biedt Mophie een Desk Mount (€ 65) en ook een Vent Mount (eveneens € 65) voor in de auto. De iPhone is magnetisch verboden met de mount en kan in iedere oriëntatie worden gebruikt. Het basisstation en de Desk Mount gebruiken Micro USB en de mount voor in de auto wordt geleverd met een 12-volt stekker voor de sigarettenaansteker.

navigation-wireless-052516
Van links naar rechts: Vent Mount, Base en Desk Mount.

De nieuwe accessoires kunnen als pre-order op de website van de fabrikant besteld worden en worden over ongeveer drie weken geleverd. Verzending is gratis. Directe links naar de nieuwe producten:

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  stannie66

  Met m’n iPhone 6plus kom ik toch aardig de dag door, soms wel 2 dagen.

 • Profielfoto
  bassbug

  Je gaat toch geen €100 voor een accu hoes betalen?
  Op eBay kan je voor $10-15 gratis laten bezorgen.

 • Profielfoto
  Needler

  Er zit een groot verschil in kwaliteit van de batterijen, de brouwkwaliteit en de aansluiting. Ik zou zeker geen accu hoes van 15 euro om mijn 900 euro kostende iPhone doen. Minimaal met een MFi keurmerk.

 • Profielfoto
  hokkie

  Ik zou überhaupt geen accuhoes om mijn 900 euro kostende iPhone doen. Volledig afbreuk aan het design.

  Ik heb een powerbank in mijn tas, een oplader op het werk en een lader in de auto. Ruimschoots voldoende.

 • Profielfoto
  Roko

  Ik snap dat niet hoor, je kan net zo goed het kabeltje in je iPhone steken lijkt mij, beetje nep draadloos op deze manier. Draadloos laden is het pas als ik de iPhone gewoon in mijn zak kan laten zitten en vrij kan rondlopen. Maar dat duurt nog wel een paar jaar denk ik.

 • Profielfoto
  bassbug

  Als je een hele dag in de touwen bent (vakantie bijv.) en je komt op plekken war je niet zo makkelijk een stopcontact tegenkomt dan is het wel prettig als je extra accu bij je hebt. Een powerbank kan, maar is ook minder handig als je de hele dag aan het verplaatsen bent.