Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 17 juni 2016

Nieuwe versie OMT App beschikbaar

OMT App 2.2.2 voor iPhone* en Apple TV is zojuist in de App Store verschenen. Hiermee lees je overal het laatste Apple-nieuws, bekijk je via de Apple TV onze (live)shows op het grote scherm en zie je het laatste nieuws op je pols via je Apple Watch.

Je mist nooit meer wat met de instelbare notificaties: je ontvangt ze voor alle nieuwsberichten, voor alleen breaking nieuws en/of voor nieuwe podcasts. Uiteraard zijn onze audio- en video-podcasts volledig beschikbaar en ook het forum is integraal ingebouwd.

Je reageert eenvoudig op nieuwsberichten en forumtopics. Voor de echte die-hards is in-app multitasking ingebouwd, waarmee je gelijktijdig op meerdere plekken in het forum of het nieuws actief kunt zijn.

In deze nieuwe versie laden nieuwsartikelen en forumtopics sneller en is voor de iPhone 6s en 6s Plus ondersteuning voor 3D touch ingebouwd, waardoor je overal in de app kunt ‘peeken’ en ‘poppen’. Voor visueel gehandicapten is de ondersteuning voor VoiceOver en voor andere toegankelijkheid-opties verbeterd. Ook zijn er een paar kleine bugs gecrusht.

De OMT App is gratis én helemaal reclame-vrij. Laat weten wat je ervan vindt met een review in de App Store!

* Er is geen iPadversie in de App gebouwd, omdat de gewone website uitstekend werkt op alle iPads.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe versie OMT App beschikbaar
Sluiten