Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 27 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

Opvolger Thunderbolt Display tóch in de maak?

Vorige week werd duidelijk dat Apple gestopt is met de productie van het inmiddels hoogbejaarde Thunderbolt Display. Over een opvolger werd niets gezegd en tijdens WWDC zagen we ook geen nieuwe hardware. Toch is een nieuw scherm in de maak.

John Paczkowski, een journalist die uitstekende bronnen achter de schermen van Cupertino heeft, zegt in een tweet dat Apple op dit moment een nieuwe generatie scherm met een geïntegreerde GPU ontwikkelt.

https://twitter.com/JohnPaczkowski/status/746385671363846144

Dit gerucht is niet nieuw en ging ook vlak voor WWDC rond. Tijdens de ontwikkelaarsconferentie was de focus echter software en werd geen nieuwe hardware aangekondigd. Een mogelijke verklaring is dat Apple het nieuwe scherm samen met een nieuwe MacBook Pro wil aankondigen. Naar verluidt wordt het een 5K-paneel en is de geïntegreerde GPU geen overbodige luxe om de weinig krachtige grafische chips van MacBooks te complementeren. (om verder te lezen: ‘5K Apple-scherm krijg ingebouwde GPU’)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Opvolger Thunderbolt Display tóch in de maak?
Sluiten