Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

Netflix nu met picture-in-picture op iPad

Het heeft even mogen duren, maar de Netflix-app ondersteunt nu picture-in-picture zodat je op de iPad in een klein veenster kunt blijven kijken terwijl je een andere app opent. Picture-in-picture vereist versie 8.7.0 van de Netflix-app en iOS 9.3.2 of nieuwer.

Je activeert de functie met een druk op de home-knop wanneer de Netflix-app open staat. De video speelt dan automatisch verder in een klein venster.

Klik/tap voor groter.

Picture-in-picture werd in september 2015 met iOS 9 geïntroduceerd, maar Netflix heeft het nu pas geactiveerd. Waarschijnlijk heeft dit met het beheer van rechten te maken en heeft Apple het in iOS 9.3.2 mogelijk gemaakt om met DRM beveiligde video picture-in-picture af te spelen. Nu YouTube nog.

Don’t try this at school kids.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Netflix nu met picture-in-picture op iPad
Sluiten