Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

Microsoft geeft zijn eigen WWDC-feestje

Met Windows Phone wil het niet zo lukken, maar iOS-ontwikkelaars worden door Microsoft met open armen ontvangen. Het bedrijf uit Redmond organiseert dit jaar zelfs een eigen WWDC Afterparty die open is voor alle ontwikkelaars in San Francisco.

iOS- en OS X-ontwikkelaars worden getrakteerd op een open bar en kunnen een Apple Watch Sport of Xbox One winnen. Het thema is “De toekomst van apps” en toevallig heeft Microsoft wat nieuws aan te prijzen.

Microsoft houdt zich tegenwoordig bezig met clouddiensten en lanceerde onlangs Xamarin, een development-oplossing voor cross-platform applicaties (iOS, Android en Windows). Redmond kocht de toolbox in februari en besloot om deze voortaan gratis aanbieden. Eerdere kostte Xamarin $ 999.

De WWDC After Party is maandag 13 juni van vijf uur in de middag tot half negen in de avond lokale tijd en vindt plaats in het Twitter-kantoor. Ontwikkelaars dienen zich eerst te registeren. Naast drankjes en hapjes is er ook de mogelijkheid om Xamarin uit te proberen. Ook Microsoft snapt inmiddels: zieltjes winnen kun je het best tijdens WWDC.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft geeft zijn eigen WWDC-feestje
Sluiten