Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 juni 2016

Microsoft brengt Sharepoint voor iOS uit

Niet spannend, wel handig. Microsoft heeft Sharepoint voor iOS uitgebracht, daardoor kunnen alle gebruikers van het intranet gemakkelijk vanaf hun iPhone en iPad informatie uitwisselen, contacten opzoeken en hun teamsites bijwerken.

Sharepoint voor iOS werkt zowel met servers die intern bij bedrijven draaien als met Office 365, dat bij Microsoft in de cloud gehost is.

De app koppelt met andere apps van Microsoft zoals OneDrive en mobiele Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Zo is niet alleen het bekijken van documenten, maar ook het bewerken mogelijk.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft brengt Sharepoint voor iOS uit
Sluiten