Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 29 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

Logitech K780: Bluetooth-toetsenbord voor échte multitaskers

Logitech maakt al langer Bluetooth-toetsen­borden die met meerdere apparaten te verbinden zijn, maar de nieuwe K780 heeft een extraatje: een ingebouwd dock voor apparaten. Het toetsenbord is compatibel met OS X, iOS, Windows en Android.

Het toetsenbord heeft plaats voor een smartphone en tablet of één grote tablet zoals een iPad Pro. Het bevat een numeriek deel en knoppen om snel tussen maximaal drie apparaten te wisselen.

Naast het dock vallen de rubberen onderkant en ronde toetsen op. Dat eerste zorgt voor een degelijke uitstraling, de ronde toetsen zullen wellicht even wennen zijn. De toetsen zijn niet verlicht, maar daar zorgt het scherm van een geplaatste smartphone of tablet natuurlijk voor. De batterijduur is 24 maanden op twee AAA-batterijen en het toetsenbord heeft een automatische standby-modus en fysieke schakelaar voor in-en uitschakelen.

Het Logitech K780-toetsenbord is vanaf 12 juli verkrijgbaar bij Logitech en retailers voor een prijs van € 99,99. De bruikbaarheid van dit toetsenbord valt of staat met de snelheid waarmee tussen apparaten switchen mogelijk is. Dat gaan we testen zodra het verkrijgbaar is.

https://youtu.be/bZrlVLrwf6o

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Logitech K780: Bluetooth-toetsenbord voor échte multitaskers
Sluiten