‘iPhone 7 gaat back to black’

14 reacties

Twee weken geleden ging het gerucht rond dat de iPhone 7 niet meer in spacegrijs, maar donkerblauw leverbaar zou zijn. Slecht nieuws voor iedereen die zich op een donkerblauwe iPhone had verheugd. Het wordt naar verluidt donkergrijs, niet donkerblauw.

Het gerucht komt van het Japanse MacOtakara, dat eerder het nieuws over een donker­blauwe iPhone wereldkundig maakte. Blijkbaar was dat foute informatie en gaat Apple voor een donkergrijze kleur die bijna zwart is.

Het is onduidelijk of Apple kiest voor de kleur van de spacegrijze Apple Watch Sport, die aanzienlijk donkerder is dan de spacegrijze iPhone, of terug gaat naar de zwarte tint van de iPhone 5. De kleur van de spacegrijze Apple Watch Sport gebruiken is het meest efficiënt, want Apple kan aluminum met die kleur al op grote schaal produceren.

iphone-black-16x9
iPhone 5 (links) en iPhone 5s (rechts).

De Japanse site heeft ook een verklaring voor de plotselinge draai. Een tipgever zou de kleur van de iPhone 7 verkeerd hebben geïnterpreteerd door slechte lichtomstandigheden in een fabriek. Seems legit. De iPhone 7 wordt in september verwacht.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  freewel

  Noooooh, ik wilde echt heel graag een donkerblauwe iphone!! It looked so sexy!!

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Ja…… Of beiden kleuren zullen het daglicht zien zo dat er nog meer keus is…

 • Profielfoto
  Nummer 34

  Ik had gelijk haha, de zwartblauwe tint van de iPod touch 5de generatie dus:)

 • Profielfoto
  Pietje Puk

  Oh neeeeee, wilde zo graag een blauwe. Zo graag!

 • Profielfoto
  pimmink

  De ene zeurt bij donkerblauw, de ander bij zwart. Maar misschien krijgen we wel beide:smile:

 • Profielfoto
  pannekoek
 • Profielfoto
  SvS

  Of een regenboog-iPhone, maar die kans is aanzienlijk piepklein.

 • Profielfoto
  Kees123

  De laatste jaren zijn er voornamelijk vrouwen kleuren bij gekomen. Nu tijd voor de man met donkerblauw en écht zwart?:smile:

 • Profielfoto
  Zakske

  De laatste jaren zijn er voornamelijk vrouwen kleuren bij gekomen. Nu tijd voor de man met donkerblauw en écht zwart?:smile:

  Ja! Gunmetal, crispy bacon en meat!

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Ik vond het “echte” zwart van de iPhone 5 sowieso mooier dan dat slappe grijs dat ze Space Grey noemen. Je ziet het verschil tussen een grijze en een zilveren iPhone amper.

 • Profielfoto
  tomc

  Waarom niet eens goud gecombineerd met zwart glas?

 • Profielfoto
  Dydefox

  Ik zat altijd blind te staren op de kleuren en moest en zou een gouden iPhone hebben…nu zit ik al weer jaren met een iPhone in een hoesje waardoor de kleur er niet meer toe doet. Ik had liever een sterker design en uitvoering gehad, heb nu een boemerang iPhone6. Wit/Goud weliswaar…maar ja.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Ik zat altijd blind te staren op de kleuren en moest en zou een gouden iPhone hebben…nu zit ik al weer jaren met een iPhone in een hoesje waardoor de kleur er niet meer toe doet. Ik had liever een sterker design en uitvoering gehad, heb nu een boemerang iPhone6. Wit/Goud weliswaar…maar ja.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik vond die blauwe nochtans wel mooi. Jammer