iOS 9.3.2 weer voor 9,7-inch iPad Pro beschikbaar

5 reacties

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 9.3.2 beschikbaar gesteld voor slechts één apparaat: de iPad Pro 9,7-inch. De eerste release zorgde ervoor dat de tablet bij een aantal gebruikers in een luxe baksteen veranderde en Apple trok de update terug.

Nu, precies 17 dagen later, is iOS 9.3.2 weer beschikbaar. De update heeft buildnummer 13F72, drie builds hoger dan de op 16 mei vrijgegeven versie (13F69). Wat de problemen veroorzaakte is niet bekend.

OMT heeft contact met twee lezers die getroffen werden door de bug in iOS 9.3.2. Na een update reageerde de iPad helemaal niet meer en aansluiten op iTunes gaf slechts een “Error 53” als melding. Beide iPads werden onder garantie vervangen door exemplaren met iOS 9.3.1.

Dit was de eerste keer dat een software-update een iOS-apparaat dusdanig brickte dat complete vervanging van de hardware nodig was. Laten we hopen dat het ook de laatste keer was.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Kevin Boer

  Zeker weten dan ik mijn iPad pro kan updaten (heeft iemand het al gedaan)

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Hier functioneert de iPad na de update zonder problemen.

 • Profielfoto
  Geux

  Yep. Hier geen problemen. (buiten een statusbar die pas weer verscheen na een herstart, maar lijkt een kleine glitch)

  iPad Pro 9.7 is weer bij de tijd.;-)

 • Profielfoto
  MrEarly

  Ik ga mijn automatische updates maar eens uitzetten… ik vertrouw apple steeds minder helaas

 • Profielfoto
  Nohara

  Ik heb mijn Pro 9.7 destijds gelijk geüpdate zonder enige problemen. Volgens mij zit/zat je sowieso goed wanneer je gewoon via Wifi update i.p.v. iTunes.