Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 juni 2016

Gratis iBook van Apple: zakelijk iOS-beheer

Ben of ken je een systeembeheerder, MKB’er of IT-manager die het gebruik van iOS op de werkvloer overweegt? Apple heeft een nieuw iBook dat je snel wegwijs maakt met de basics en tools die nodig zijn om iOS op kleine of grote schaal uit te rollen.

Het gratis iBook heet iOS Deployment Primer en focust zich in zes inter­actieve hoofdstukken op zaken als centraal beheer van iPhones en iPads, apps in bulk kopen, VPN, Apple ID’s voor medewerkers en meer.

Het 200MB grote iBook is niet alleen interessant voor wie nog met iOS op de werkvloer moet beginnen, maar ook voor bestaande zakelijke gebruikers die iOS-apparaten beter willen organiseren. Apple verwijst veelvuldig naar zijn eigen Configurator-app, die ook alvast downloaden is een goed begin.

Reageer op artikel:
Gratis iBook van Apple: zakelijk iOS-beheer
Sluiten