Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

Domper: geen nieuw Thunderbolt Display op WWDC 2016?

Even zag het ernaar uit dat we tijdens WWDC een nieuw Thunderbolt/USB-C Display met 5K-resolutie en ingebouwde GPU konden verwachten, maar vandaag volgt een koude douche. Reken er niet op, schrijft Rene Ritchie op iMore.

Apple gebruikt iMore wel vaker als spreekbuis en we kunnen ervan uitgaan dat dit een geplande boodschap vanuit Cupertino is om verwachtingen te temperen. Dit jaar zou het vooral over software gaan op WWDC.

Software-jaar

Of er überhaupt een nieuw Thunderbolt Display met of zonder ingebouwde grafische chip volgt is twijfelachtig. “Het klinkt cool, maar ik heb rondgevraagd en het gaat niet tijdens de WWDC Keynote of in de nabije toekomst gebeuren,” aldus Richie. Ook 9to5Mac draait nu als aan blad aan een boom en concludeert: “Apple plant een evenement dat zich vooral op software richt, volgens onze bronnen.”

Verwacht dus wel iOS 10, OS X 10.12, watchOS 3 en tvOS 10, maar zeker geen nieuw Thunderbolt Display, Apple Watch 2 of nieuwe AirPorts. Stilletjes blijven we wel op nieuwe MacBooks hopen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Domper: geen nieuw Thunderbolt Display op WWDC 2016?
Sluiten