Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 juni 2016
Leestijd: 1 minuut

De WWDC, hoe krijg je het mee?

Maandag barst de WWDC los, het jaarlijkse Apple-ontwikkelaarsfestijn in San Francisco. Het begint om 19.00 uur met Tim Cook, die het podium van het Bill Graham Civic Auditorium betreedt voor de keynote. Via de stream van Apple kun je het live meemaken.

Het ontwikkel-feest duurt vervolgens tot vrijdag en omdat er in Moscone West ‘slechts’ 6.000 gelukkige ontwikkelaars passen, gaat Apple meer sessies livestreamen dan voorgaande jaren. Sessies die niet worden gestreamd zijn na korte tijd hier en in de WWDC-app terug te kijken, zelfs zonder developer-account.

De bierselectie van de Tap Room

Holland House
Hoor je tot de lucky few en zit je al in San Francisco voor de WWDC en wil je vooraf andere Nederlandstalige ontwikkelaars ontmoeten om ervaringen uit te wisselen?

Wij hebben meermaals het OMT Holland House georganiseerd, op de avond voordat het de WWDC losbarst. Dit jaar wordt deze traditie voortgezet door Triple. Ze heffen graag op zondag om 17.30 uur het glas met je in de Golden Gate Tap Room vlakbij Union Square. Meld je hiervoor aan bij Antoine van Triple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.