Twitter voor Mac krijgt polls en gifjes

1 reactie

De in december van 2015 compleet vernieuwde Twitter for Mac-app is nu ook op het gebied van functionaliteit weer helemaal bij. Twitter heeft de app geüpdatet en onder andere ondersteuning voor polls en het zoeken van reactie-gifjes toegevoegd.

In de VS heeft de Mac-app nu ook ondersteuning voor Moments, de gecureerde nieuwsfeed van Twitter. Polls en gifjes waren al via het web en de iOS-app te gebruiken en zijn er nu ook op de desktop.

Tweets met een embedded poll werden voorheen zonder enig teken van de poll weergeven. Nu is het naast reageren op polls ook mogelijk om via Twitter for Mac een eigen poll te maken. Deze wordt als optie onderaan het componeer-scherm voor een nieuwe Tweet weergeven. Daar is ook de collectie reactie-gifjes te vinden.

Schermafbeelding 2016-05-06 om 10.27.38
Klik/tap voor groter.

Twitter for Mac stond jarenlang stil, maar Twitter beterde zijn leven en kwam in december van 2015 met een compleet vernieuwde app. Versie 4.0 bracht een donker thema, ondersteuning voor embedded filmpjes, quotes, groeps-DM’s, muten en meer. Het lijkt erop dat Mac-app nu weer actief wordt bijgewerkt, houden zo.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Shmoo

    Ik heb deze app gisteren voor het eerst op mijn Mac gezet en ik weet niet, het voelt toch minder prettig aan dan Twitter op je iPad. Dit zijn nu van die dingen waar een iPad zo geweldig voor is. Je ligt op de bank, pakt het ding (iPad) in je handen en leest even je mail, tweets en weet ik veel wat nog meer.
    Ga je er echt op proberen te werken en dingen doen die je op je Mac doet dan kom je al heel snel in de problemen.