Startup-events in Apple Store Amsterdam

2 reacties

Naast verkoop en service zijn er regelmatig leuke evenementen en workshops in de Apple Stores van Amsterdam, Den Haag, en Haarlem. Eind mei staan er twee interessante evenementen rond het thema Meet the Startups op het programma.

Het eerste event Meet the Startups: Retail (23 mei 2016 om 17u) focust op nieuwe en innovatieve retail. Het tweede event Meet the Startups: Technology (24 mei 2016 om 17u) focust op online start-ups.

Bij de events zijn diverse sprekers en ervaringsdeskundigen aanwezig, waaronder Camiel de Lange (Ace & Tate) en Alexander Klöpping (Blendle). Om aanwezig te zijn, dien je een plaats te reserveren in het concierge-systeem van Apple. Bovenstaande links brengen je naar de juiste pagina. (Tipgever: Peter)

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  sedikit

  Ik luister ’s nachts veel naar BNR (noodgedwongen, Radio 1 is met name ’s nachts zeer treurig). Daar wordt je doodgegooid met de term “Startup”. Bij mijn weten betekent dat gewoon “beginnen”, betrekking hebbend op het (zakelijk) beginnen van iets. In het gelijknamige programma (Startup) komen “startuppers” aan het woord die met veel omhaal van (engels-talige) woorden met heel veel (engels-talige) gebakken lucht, met veel open deuren en opnieuw uitgevonden wielen. Er wordt dan door de zgn “Startupper” bijvoorbeeld verteld hoe hij/zij een Noord Koreaanse Croissanterie is begonnen aan de Zuid-As, compleet met uitleg over marktonderzoek, business-plannen customer-profiles e.d.
  Ik ben bang dat al dit trendy gedoe (sorry: Event) niet aan mij besteed is.
  Of mis ik iets?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik start ook elke murige up als ik rond 10 uur mijzelf uit bed rol.
  .
  Ik kan heel moeilijk tegen dit soort fancy gedoe. Mensen die zichzelf entrepreneur noemen of CEO van hun eigen eenmanszaakje dat amper levensvatbaar is. Mensen die zichzelf gewoon een tikkeltje te serieus nemen en zich ook helemaal niet schamen om ergens op een podium te gaan staan en dan vertellen hoe het zou moeten.
  Nee, dat is niet mijn groepje.