Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 mei 2016

Startup-events in Apple Store Amsterdam

Naast verkoop en service zijn er regelmatig leuke evenementen en workshops in de Apple Stores van Amsterdam, Den Haag, en Haarlem. Eind mei staan er twee interessante evenementen rond het thema Meet the Startups op het programma.

Het eerste event Meet the Startups: Retail (23 mei 2016 om 17u) focust op nieuwe en innovatieve retail. Het tweede event Meet the Startups: Technology (24 mei 2016 om 17u) focust op online start-ups.

Bij de events zijn diverse sprekers en ervaringsdeskundigen aanwezig, waaronder Camiel de Lange (Ace & Tate) en Alexander Klöpping (Blendle). Om aanwezig te zijn, dien je een plaats te reserveren in het concierge-systeem van Apple. Bovenstaande links brengen je naar de juiste pagina. (Tipgever: Peter)

Reageer op artikel:
Startup-events in Apple Store Amsterdam
Sluiten