Podcast-app Overcast onofficieel op OS X

1 reactie

Als je op iOS de podcast-app Overcast gebruikt, valt de gratis download PodcastMenu waarschijnlijk ook in de smaak. De app plaatst een vereenvoudigde versie van Overcast in de menubalk van je Mac. PodcastMenu is een onofficieel fan-project.

De mini-app is in weze de webversie van Overcast in de menubalk en biedt toegang tot de podcasts in je Overcast-account. PodcastMenu synchroniseert met Overcast op iOS zodat snel kunt switchen tussen Mac en iOS.

Uiteraard heeft de onofficiƫle app niet de befaamde Overcast-functies als smart speed en voice boost, maar het is een handige toevoeging voor Mac-gebruikers die volledig in het Overcast-ecosysteem zitten.
Schermafbeelding 2016-05-12 om 11.22.48
PodcastMenu is als open source-project op GitHub te vinden. De meest actuele versie is via deze link te vinden. Klik het zip-bestand naar keuze aan en vervolgens op ‘View Raw’ om de download te beginnen.

Reacties

1 reactie