Nieuw lek toont onderdelen en behuizing ‘iPhone 7’

7 reacties

Met nog enkele maanden tot de onthulling van de iPhone 7 zijn er nieuwe foto’s van wat onderdelen en een behuizing voor de nieuwe iPhone zouden zijn gelekt. De onderdelen lijken eerdere geruchten over een dual camera in de iPhone 7 Plus te bevestigen.

De foto’s van de cameramodule verschenen op het Chinese microblog Weibo. Naast de dubbele camera zijn ook geheugenchips van 16, 64 en 256GB te zien. Gaat de iPhone 7 als eerste iPhone naar 256GB?

iPhone 7 Plus: Dual Camera en 16 tot 256GB?

Dat de iPhone 7 Plus een dual camera krijgt, wordt algemeen aangenomen en de nieuw gelekte foto’s bevestigen dit wederom. Een upgrade naar maximaal 256GB opslagcapaciteit is in lijn met de ontwikkeling die de iPad Pro doormaakt. De keuze voor 16, 64 of 256GB als opslagcapaciteit lijkt erg onevenredig en we hopen dat de foto hier niet het hele verhaal vertelt.
iphone7-module

Positionering camera en 4 speakers

Foto’s van een pre-productie iPhone 7-behuizing tonen allerlei verrassingen. Naast de paarse kleur, zijn er haast geen anetennebanden meer op de achtergrond. De opening voor de camera is ook groter en de flitser is niet langer naast, maar onder de camera geplaatst. Ook nieuw is de aanwezig van niet één, maar vier luidsprekers. Het verwijderen van de minijack zou Apple toestaan om twee luidsprekers aan de onderkant te plaatsen, maar of het er echt vier worden is twijfelachtig.
iphone7-chassis
Zoals bij ieder gerucht is dit alles niet te verifiëren. Zeker weten doen we het pas in september, dan onthult Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Bryan

  De camera is mij nog steeds een doorn in het oog.

 • Profielfoto
  T-sec

  Er is een afbeelding van een losse cameramodule gelekt waaruit blijkt dat Apple met 2 losse camera’s zou gaan werken en er is een afbeelding van een behuizing gelekt waarin 1 gat voor 1 camera zit.
  Of de cameramodule en de behuizing zijn voor verschillende toestellen, of het zijn beelden van een site die wat aandacht nodig heeft. Immers vind je ook niets terug van de ‘gelekte’ informatie dat 1 nieuwe iPhone weer een behuizing van glas en staal zal krijgen. En zo zullen er waarschijnlijk nog veel beelden ‘gelekt’ worden die verschillende uitvoeringen doen vermoeden. Ik neem alvast een korreltje zout.

 • Profielfoto
  jackybe67

  T-sec,

  dit is de afbeelding van de gewone iPhone 7. De dubbele camera zou enkel voor de Plus gelden.

 • Profielfoto
  fzelders

  Hou nou eens op met dat schrijven over de lekken. Dit voegt helemaal NIETS toe.

  Beperk je tot het echte nieuws en praat niet al die anderen na.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Fzelders, dit is nu eenmaal een Apple nieuws site, als er een zogenaamd “lek” is, dan is iedereen er als de kippen bij. Zou je toch moeten weten als Apple fan?

  Dit terzijde,

  Ik vind het belachelijk dat ze nog steeds doorzetten op 16GB. Geef verdorie 64GB standaard. Geloof me, dit jaar of volgend jaar gaat er één bedrijf beginnen met het vrijgeven van 512GB geheugen. Aangezien we dit jaar aan 256 geraakt zijn is het een kwestie van tijd… en niet heel lange tijd!

  Ik vind dat met al dat 4k gedoe enz… Ze zelf van die 64GB zouden moeten afstappen (en dan heb ik het over alle smartphones). begin bij 128GB enz…

  Ik weet het, ik ben luidop aan het dromen, maar het word stilaan tijd, 16GB is gewoon belachelijk…

 • Profielfoto
  Tys Brenets

  ‘De keuze voor 16, 64 of 256GB als opslagcapaciteit lijkt erg onevenredig…’

  Je kunt er van zeggen wat je wilt, maar dit is allesbehalve onevenredig:)
  16 x 4 = 64
  64 x 4 = 256
  Of:
  2^4 = 16
  2^6 = 64
  2^8 = 256

  Beetje binair denken:p