Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 mei 2016

Apple tuigt nieuw Maps-team in India op

Apple zet 4000 nieuwe personeelsleden op de loonlijst om de ontwikkeling van Apple Maps te verbeteren en te versnellen. De iPhone-maker opent een nieuw kantoor in Hyderabad, India. Apple vestigt zich in de Waverock-campus, een speciale economische zone.

Tim Cook is momenteel in India en kondigde daar eerder de opening van een nieuwe design and development accelerator aan. Met het nieuwe Maps-team wil Apple zich serieuzer dan ooit aan India verbinden.

“Apple’s doel is om wereldwijd de beste producten en diensten te bieden”, aldus Apple CEO Tim Cook tijdens zijn bezoek aan India. “India heeft een enorm potentieel met goed opgeleide werknemers en we zijn verheugd om de banden met universiteiten en partners in de buurt te versterken.”

tim-cook-india-campus
Tim Cook bezoekt de Waverock-campus in India.

Het Maps-team gaat kantoor houden in de Waverock-campus, een speciaal voor IT-bedrijven opgezet mega-gebouw. De campus is een speciale economische zone, wat wil zeggen dat er bijzondere wetten voor buitenlandse investeringen gelden. In deze gebieden hoeven bijvoorbeeld geen of veel minder invoerrechten en andere belastinggelden betaald te worden.

Reageer op artikel:
Apple tuigt nieuw Maps-team in India op
Sluiten