Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 mei 2016

Horizon GO ondersteunt nu AirPlay en Chromecast

Abonnees van Ziggo kunnen hun decoder opruimen en de kabel uit hun televisie trekken. De Horizon GO-app van de provider heeft nu ondersteuning voor AirPlay en Chromecast. Zo stream je zonder gedoe live televisiekanalen in HD naar een groot scherm.

AirPlay of Chromecast werkt opvallend genoeg alleen met live kanalen. Bij uitzending gemist volgt de melding dat “AirPlay is niet toegestaan.” Voor terugkijken via AirPlay is de NPO-, Kijk- of RTL XL-app nog nodig.

AirPlayen of Casten

Het AirPlay- en Chromecast-icoon verschijnt automatisch onderaan in de app. Een welkome verbetering, al is het jammer dat uitzending gemist niet beschikbaar is. De kabelaar biedt in tegenstelling tot de NPO namelijk gemiste programma’s in HD aan. (lees ook: ‘Kabelaars dwingen NPO tot lage kwaliteit streams en gemist’)

AirPlay in Horizon GO-app op de iPad.

Horizon GO is er voor alle abonnees van Ziggo (en voormalig UPC). Na het inloggen met je Mijn Ziggo-account krijg je toegang tot wel 100 live-zenders. De app werkt ook buiten het netwerk van Ziggo en op 3- of 4G. Dat maakt ‘m ook handig tijdens bijvoorbeeld een vakantie op reis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Horizon GO ondersteunt nu AirPlay en Chromecast
Sluiten