Blendle-app uitgebreid met kiosk, zoeken en cadeautje

5 reacties

Met Alexander Klöpping als boegbeeld breidt de Nederlandse start-up Blendle langzaam wereldwijd uit. Vandaag krijgt de iOS-app van de leesdienst een aantal nieuwe functies. Zo is er een kiosk met volledige kranten en tijdschriften en eindelijk een zoekfunctie.

In maart kreeg de Blendle-app nog een nieuw uiterlijk, maar nu gaat het om de inhoud. Naast losse artikelen in Mijn Blendle raadt de nieuwe Kiosk tijdschriften en kranten aan die je volledig of per artikel kunt kopen.

Uitgebreide kiosk

De Kiosk bevat ongeveer 150 tijdschriften en kranten uit binnen- en buitenland. Je bladert er op een rustige blauwe achtergrond doorheen en tapt op een artikel dat je wil kopen. Een groene knop onderaan laat je nu ook volledige tijdschriften en kranten kopen.
blendle-001

Eindelijk zoeken

De nieuwe zoekfunctie zit enigszins in de app verstopt. Geen zoek-icoon rechtsboven, de functie is onder het tabblad Meer te vinden. De app zoekt door het complete archief van Blendle dat inmiddels uit miljoenen artikelen bestaat. Veel artikelen verschijnen in een tijdschrift of zitten achter een betaalmuur, waardoor Blendle hele andere dingen vindt dan Google.

Cadeautje

Om de nieuwe update te vieren, krijgen lezers die de app voor 19 mei downloaden of de update installeren een maand lang kosteloos toegang tot alle artikelen uit het wetenschappelijke tijdschrift Quest. Let wel op dat je het cadeau eerst moet activeren vanuit het tabblad Mijn Blendle.
blendle-002

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  MacAanZee

  Gedaan!
  Goeie reden om Blendle nu (eindelijk!) eens te proberen!:)

 • Profielfoto
  polansky

  En wat heeft Blendle met Apple te maken?

  Dit is gewoon product placement – ofwel platte reclame.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Facebook, WhatsApps, Google Translate -berichten of een bericht over Blendle. Het is volgens mij allemaal gerelateerd nieuws. Mogelijk heb jij een hekel aan Alexander Klöpping, wie niet, maar dat moet je hier los van zien.

 • Profielfoto
  sedikit

  @polansky, niet overdrijven!

  Afgelopen dagen, ook op deze plaats, en ook gesignaleerd door Shmoo:
  Google
  Google Translate
  Instagram
  Filemaker
  Disney
  WhatsApp
  Songfestival
  enz.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Hmz… Vorige week met Blendle begonnen en erg enthousiast, maar al een abo op Quest, dus ik heb weinig aan het cadeautje…