Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 april 2016
Leestijd: 1 minuut

Night Shift en Energiebesparingsmodus tegelijk mogelijk in iOS 9.3.2

In de woensdagavond aan ontwikkelaars vrijgegeven tweede beta van iOS 9.3.2 heeft Apple een wens van een groot aantal gebruikers ingewilligd. In de nieuwe beta is het mogelijk om Night Shift en Energie­besparings­modus tegelijk aan te zetten.

In iOS 9.3.1 en eerder werd Night Shift, dat blauwtinten in het scherm afzwakt zodat het in het donker prettiger lezen is, automatisch uitgeschakeld wanneer de iPhone in energie­besparende stand gezet werd.

Momenteel is iOS 9.3.2 beta 2 alleen voor ontwikkelaars beschikbaar, maar donderdag­avond volgt waarschijnlijk een publieke beta. Hoewel Apple altijd nog van gedachten kan veranderen, is het vrijwel zeker dat de definitieve release van iOS 9.3.2 deze positieve verandering ook zal bevatten.

Waarom het voorheen niet mogelijk was om Night Shift energie­besparings­modus tegelijk aan te zetten, is vooralsnog onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Night Shift en Energiebesparingsmodus tegelijk mogelijk in iOS 9.3.2
Sluiten