Met 40% korting naar Campus Party

Door: Jan David Hanrath - 2 reacties

Het Europees voorzitterschap van Nederland brengt iets leuks naar Utrecht: de 50ste editie van Campus Party. 5.000 studenten en 15.000 dag-bezoekers dompelen zich vijf dagen lang technologisch onder op het grootste geekfestival ter wereld.

Als community-partner van Campus Party krijg je via ons korting op je ticket: Tot 15 april maar liefst 40% korting. Lees verder voor meer informatie over Campus Party én een kortingscode!

Wat is Campus Party?
Campus Party is nieuw in Nederland en dat vergt wat uitleg. Volgens de organisatie is Campus Party “de grootste technologische ervaring van de wereld dat jonge geeks en aspirant-ondernemers bij elkaar brengt in een vijfdaags festival van innovatie, creativiteit, wetenschap, digitaal entertainment en ondernemerschap”.

De meeste Campus Party’s zijn georganiseerd in Zuid-Amerika, waar het in 1997 is begonnen. Utrecht wordt de 4e locatie in Europa, na London, Berlijn en Madrid.

In die vijf dagen komen er 250 sprekers langs op 6 podia. Zijn er 150 start-ups aanwezig en worden er hackathons, challenges en workshops georganiseerd. Voor die paar uur slaap die resteert wordt een gigantische indoor camping opgebouwd vol met kartonnen tentjes.

Is Campus Party voor mij?
Campus Party richt zich op creatieve studenten en jonge of aspirant-ondernemers. Studenten gaan als Campusero vijf dagen en vier nachten aan de slag met challenges, workshops en hackathons. Je hebt als Campusero toegang tot het hele programma en alle zones. Durf je te dromen? Hou je ervan om dingen te maken, te hacken, problemen op te lossen en te werken aan een betere toekomst? Op Campus Party zijn er duizenden als jij uit heel Europa.

Jonge ondernemers kunnen hun ideeën pitchen aan investeerders, het publiek en andere ondernemers. Voor deze doelgroep zijn Startup Demo-tickets beschikbaar waarmee je een dag een stand krijgt op de startup market en twee dagen volledige toegang voor twee personen.

Ben je geen student of heb je geen vijf dagen beschikbaar? Als bezoeker kun je ook een dagpas krijgen, waarmee de Campus Experience bezocht kan worden. Hier tonen partners hun laatste innovaties en is een deel van het sprekersprogramma te zien.

12227911946_1ed9da8af6_k

Wanneer is het?
Campus Party start op woensdag 25 mei en gaat non-stop door tot en met zondag 29 mei.

Waar?
De Jaarbeurs in Utrecht.

Wat kost het?
Tot 15 april betalen studenten met onze kortingscode € 99,- voor een Campusero-ticket en dat is 40% minder dan de reguliere prijs. Druk daarvoor bij registratie in het overzicht van beschikbare tickets eerst op de Coupon-knop en vul de volgende code in: OMTCPEU2016.

Startup Demo-tickets kosten € 200,- per persoon en dagpassen voor de Campus Experience € 15,-.

Heb je je als Campusero geregistreerd? Laat het dan even weten in dit forumtopic, zodat je in contact kunt komen met andere OMT’ers.

16266881409_89f4436fe2_o

 

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Ik zit helaas niet helemaal in de doelgroep (als 60-er), maar wat een mooi initiatief! Ik hoop dat jullie er straks uitgebreid verslag van doen, zodat de mensen die het moesten missen ook een beetje kunnen ‘meeproeven’…

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Wow, dit is echt de max! Ik zou wel willen gaan, maar jammer genoeg zit ik in een rolstoel waardoor het voor mij zo makkelijk niet is om verplaatsingen te doen.

  Oh wel, ik wens iedereen die er naartoe gaat heel veel plezier!:-D