Nieuwe Mac-games: Xcom 2 en Paws

Door: Raymon Mens - 0 reacties

Hoewel de Mac niet écht een populair gaming-platform is, verschijnen er regelmatig nieuwe games in de Mac App Store die de moeite waard zijn. Vandaag lichten we twee nieuwe releases uit: Xcom 2 en Paws: A Shelter 2 Game.

Xcom 2 laat zich het best omschrijven als een strategische shooter, waarin je aliens die de aarde hebben overgenomen moet verslaan. In Paws: A Shelter 2 Game ontdek je ongerepte natuur in een tekenachtige setting.

Xcom 2: De aliens zijn nooit vertrokken

Zoals de naam al doet vermoeden is Xcom 2 is het vervolg op Xcom. Het speelt zich 20 jaar na de originele game af. In die 20 jaar hebben de aliens de strijd tegen de mensen gewonnen en een totalitair regime genaamd ‘Advent’ op aarde gevestigd. Vanuit een vliegende, mobiele basis genaamd ‘The Avenger’ geef je leiding aan je eigen troepen die tegen de aliens vechten. Samenwerken met diverse verzetsgroepen op aarde is vereist om je basis uit te breiden en soldaten te trainen. Strategisch denken is vanaf het begin van het spel een must.

Paws: A Shelter 2 Game

Het leven van een lynx gaat bepaald niet over rozen. De katachtige bevindt zich in het midden van de voedselketen waardoor het eten of gegeten worden is. In Paws speel je een jonge lynx die zijn weg moet vinden in een mooie maar ook dreigende fantasiewereld. Paws combineert het verhaal van een lynx die zijn weg terug naar huis probeert te vinden met een aantal puzzels.

Reacties

0 reacties