Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 26 april 2016
Leestijd: 1 minuut

Logitech onthult eerste iPad Pro-dock met Smart Connector

Logitech heeft de Logi BASE, het eerste oplaadstation voor apparaten met Apple’s Smart Connector, aangekondigd. Het nieuwe iPad-dock werkt met iedere iPad Pro en laadt de tablet rechtstreeks via de Smart connector in plaats van de Lightning-poort.

De houder is gemaakt van massief aluminium en plaatst de iPad Pro in een hoek van 70 graden voor comfortabel gebruik. Magneten houden de iPad op zijn plaats en voet is anti-slip. Logi BASE is voor € 99 verkrijgbaar.

Volgens de fabrikant is het dock erg geschikt voor het bekijken van video’s en recepten op de iPad Pro. Met een applicatie als Astropad of Duet Display dient de iPad als twee scherm bij een computer of Mac. De ingebouwde magneten helpen bij het plaatsen van de iPad in de juiste laadpositie. Een cover kan gewoon om de tablet blijven zitten.

Gooi na aanschaf van de Logi BASE je Lightning-kabel niet weg, want deze dient gebruikt te worden om het dock te voeden. Logitech adviseert de originele iPad-adapter te gebruiken. Het volledig opladen van een iPad Pro duurt met het dock ongeveer 7 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Logitech onthult eerste iPad Pro-dock met Smart Connector
Sluiten