Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 april 2016

KPN komt met abonnement voor frequente reizigers

Een nieuw abonnement van KPN kan interessant zijn voor frequente reizigers. Voor 99 euro per maand kunnen klanten onbeperkt bellen in Europa, Canada en de VS. Dit wordt aangevuld met 1GB data in het buiten­land en een binnenlandse bundel van 20GB.

Het abonnement heet ‘Buitenland Premium Plus‘ en is vanaf 2 mei verkrijgbaar als sim only (€ 99 per maand) of met smartphone (€ 129 per maand). KPN is de eerste provider met een dergelijk abonnement.

Details over het abonnement zijn verder nog schaars, zo is het niet bekend welke snelheid en providers in het buitenland worden gebruikt.

Veranderingen roamingkosten

Onlangs stuntte ook T-Mobile met een dienst die ‘data mee op reis‘ heet. Abonnees kunnen nu maximaal 250MB gratis data uit hun eigen bundel binnen de EU gebruiken. Deze week worden de EU-tarieven sowieso bij alle providers verlaagd als gevolg van nieuwe EU-regels. Dit zijn de nieuwe en oude tarieven die providers maximaal mogen rekeken:


Vanaf 1 mei 2017 mogen providers helemaal geen toeslag meer rekenen voor mobiel gebruik binnen de EU. De tarieven in het thuisland gaan dan gelden en de gebruikte minuten/MB gaan van de bestaande binnenlandse bundel af.

Reageer op artikel:
KPN komt met abonnement voor frequente reizigers
Sluiten