Tweede publieke beta iOS 9.3.2 en OS X 10.11.5 beschikbaar

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Apple lijkt een nieuw releaseschema voor iOS- en OS X-beta’s te hebben. Ontwikkelaars krijgen nieuwe betaversies op woensdag en de publieke beta’s komen op donderdag. De tweede publieke beta van iOS 9.3.2 staat dan ook klaar.

Later vanavond wordt OS X 10.11.5 public beta 2 ook verwacht. In de tweede beta van iOS 9.3.2 beta 2 is het nu mogelijk om Night Shift en Energie­besparings­­modus tegelijk te gebruiken.

Aanmelden voor publieke beta’s

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

nighshift-energie-001
Night Shift en Energiebesparing aan in iOS 9.3.2 beta 2.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  jameslee

  I like this website very much. Great info. Hi and thanks for the blogs. I liked the reading through the blog. the pictures in the blogs were awesome.Thanks for sharing such an awesome idea. Really enjoyed this blog post.Really thank you! Great! Check this essay services for writing tips and queries.

 • Profielfoto
  sedikit

  Bovenstaande reactie is gewoon spam.

 • Profielfoto
  MelvinCornelissen

  Echt? Ziet er niet uit als spam.

 • Profielfoto
  pannekoek

  He fipo van jameslee smaakt zeker niet naar meer, dus in die optiek is het wel goed vergelijkbaar met spam. APPLETJE+SHIFT+BACKSPACE dan maar?

 • Profielfoto
  BlueSky

  Akismet inschakelendan maar?

 • Profielfoto
  newtonmoses

  It is no doubt that you really understand this topic. I’m really impressed by the way that you have provided us with an extensive discussion of this topic. Kindly continue sharing such informative posts. Are you aware that you can get professional writing assistance by simply clicking on this link? Editing Help with a Sociology Thesis