iOS 9.3.2 en OS X 10.11.5 als publieke beta

Door: Raymon Mens - 18 reacties

Apple houdt de vaart erin. Ongeveer een week nadat iOS 9.3.1 met een belangrijke bugfix vrijgegeven werd, staan iOS 9.3.2 en OS X 10.11.5 als publieke en developer beta klaar. Als je je in het verleden voor de beta’s hebt aangemeld, is de update nu beschikbaar.

Verwacht geen nieuwe functies in de beta’s, het zijn kleine releases met voornamelijk bugfixes en andere kleine verbeteringen.

Aanmelden voor publieke beta’s

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.
beta923

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  Niels

  Als ze gewoon een keer de tijd gaan nemen om zelf alles door te testen, zijn al die .-releases niet nodig. Die public beta levert toch niks op en wordt door 95% gebruikt door mensen die niet kunnen wachten op iets nieuws en die meldt toch de problemen die ze tegenkomen niet.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik vind dat altijd geweldig dit soort fan-artikeltjes die helemaal nergens over gaan.
  Er staat eigenlijk in 65 woordjes 3 keer niks. Plaats dit soort onzin op het forum, dit heeft toch helemaal geen nieuwswaarde als er nooit duidelijk is wat er veranderd is en de mensen die hier al aan meedoen zien deze updates vanzelf wel opduiken.

 • Profielfoto
  App69

  9.3.2, as a minor 9.x.x update, focuses primarily on performance improvements and under-the-hood bug fixes to address issues that have been discovered since the release of iOS 9.3. We don’t know all of the fixes that will be included, but one issue with lagginess when activating Quick Actions in landscape mode on an iPhone 6s has been fixed.

  Geeuw.

 • Profielfoto
  winwiz

  vreemde reacties hierboven.

  Hoe kan een bedrijf “alles” testen? Er zijn zo veel combinaties mogelijk van software. Als zou Apple dit zelf al kunnen hoe lang gaat het dan duren? Ik denk dat je dan blij mag zijn dat je eens in de 3 jaar een nieuw OS krijg.

  Hoe je het ook went of keert het is nieuws. Ik ben er in ieder geval wel blij mee! (Nu nog een changelog;) )

 • Profielfoto
  bArtificial

  Deze beta voor ios fixt gelukkig mijn issues met spotlight

 • Profielfoto
  sedikit

  Hopelijk lost de 9.3.2 ook mijn probleem op: bij opstarten en gebruik code, bevriest meestal de “start-swipe” en/of het invoeren van de code. De “Genius”-bar in de Apple Store signaleerde dit niet. En heeft het systeem getest: niets loos. (Zelfde verschijnsel met buitenlandse vrienden: ik weet een fantastische kroeg. Ga met die vrienden ernaar toe. Uitgerekend die avond is het er oersaai, en zitten er 2/3 klanten..)

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  @Shmoo: Het heeft meer nieuwswaarde dan jou reacties in ieder geval. Het is een nieuwe versie. Kun jij je gal niet eens gaan spuwen in een forum? Zijn wij met zijn allen van veel onzinnige reacties af.

 • Profielfoto
  App69

  Kun jij je gal niet eens gaan spuwen in een forum?

  Ter info, dit is hier een forum.

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Ter info, lees dan de reactie van Shmoo eerst even want daar reageer ik op.

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  En nog meer info…..
  Onder het kopje Community zitten de forums.

 • Profielfoto
  Shmoo


  .

  .

  .
  Zoveel lelijkheid bij elkaar op OMT en de mensen zelf denken vooral dat ze heel erg goed bezig zijn.
  .
  Een mooi artikeltje over Micorosft met daarin een video dat echt wel een aantal leuke dingen laat zien die potentie hebben voor iOS, dat krijgt helemaal geen aandacht (reacties) en wordt waarschijnlijk niet eens gelezen alleen omdat het woordje Microsoft in de titel staat maar als iemand zijn mening uit op dit soort snelle onzin artikeltjes dat in 2 minuten in elkaar geflanst is en waarvan er nog 50 dezelfde op OMT staan die eigenlijk 100% hetzelfde verhaaltje vertellen alleen de versienummers van iOS en OS X zijn dan anders, dan.. dan willen ze het liefst een dolk in je rug steken en/of reageren ze alsof je deze mensen iets afneemt.
  .
  Hoe lelijk is dit nou eigenlijk als je er eens over nadenkt?

 • Profielfoto
  koen

  Kun jij je gal niet eens gaan spuwen in een forum?

  Ter info, dit is hier een forum.

  Ter info, dit de nieuwspagina met lezersreacties. Het forum kun je hier vinden: http://www.onemorething.nl/community/forum/:grin:

 • Profielfoto
  Imade

  @shmoo – start zelf een site… kan jij het zo inrichten naar jouw wensen en dunken.
  nu.nl heeft ook een sport sectie net als het NOS maar daar worden alleen die miljonairs beter van.
  Ook maar mee stoppen dan?

 • Profielfoto
  App69

  Onder het kopje Community zitten de forums.

  Ter info, dit de nieuwspagina met lezersreacties. Het forum kun je hier vinden

  Ok, mijn fout.

 • Profielfoto
  marcelnijman

  Wat is nou precies het nieuws?

 • Profielfoto
  donut

  marcelnijman:
  Wat is nou precies het nieuws?

  Er is geen Nieuws;
  Apple heeft al jaren een versie .5 nodig ( Half jaar of meer) om alle nieuw geintroduceerde bugs – die in het vorige systeem niet zaten – weer te repareren…

  Daarom loop ik altijd minstens een systeem achter,
  want het wiel is al uitgevonden…

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik denk dat Shmoo er al enige tijd niet op mag bij z’n vriend…

 • Profielfoto
  Shmoo

  Brrrrb.. Brrrrrrb.. Brrrrrb.. ?
  Een momentje deze moet ik even opnemen!