Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 april 2016
Leestijd: 1 minuut

Chrome staakt ondersteuning oude OS X-versies

Google Chrome heeft in versie 50 niet langer ondersteuning voor oudere OS X-versies. Gebruikers van OS X 10.6 Snow Leopard, 10.7 Lion en 10.8 Mountain Lion kunnen Chrome blijven gebruiken, maar krijgen vanaf vandaag geen updates meer.

Chrome 50.0 vereist minimaal OS X 10.9 Mavericks. Apple stopte eerder al met ondersteuning voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8. Deze systemen krijgen dus geen veiligheids­updates meer van Apple of Google.

Het is aan te raden om Macs met OS X 10.6, 10.7 en 10.8 die gebruikt worden om te surfen, te updaten naar OS X 10.9 Mavericks. Als updaten geen optie is, raden we aan Firefox te gebruiken. De browser van Mozilla heeft actieve ondersteuning voor OS X vanaf versie 10.6.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chrome staakt ondersteuning oude OS X-versies
Sluiten