Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 april 2016

Break this Safe, een perfecte game voor de Apple Watch

Break this Safe is een nieuwe game exclusief ontworpen voor de Apple Watch. Het is geen kreupele aanpassing van een bestaande titel, maar een origineel spel speciaal voor de smartwatch. Break this Safe maakt volop gebruik van de digital crown en taptic engine.

Het doel is om een ​​kluis in minder dan dertig seconden te openen. Dit doe je door aan de digital crown te draaien. Dankzij trillingen om je pols, die door de taptic engine worden gegenereerd, voel je of je warm bent.

In minder dan tien seconden, moet je het juiste vakje te vinden door de nauwkeurig de positie te vinden en op de middelste knop te drukken. Dit moet drie keer worden herhaald om de kuis te openen. Het vereist een beetje oefening om de eerste keer te slagen, maar erg leuk om even een paar minuten door te brengen. De ontwikkelaar heeft goed ingespeeld op de beperkingen en mogelijkheden van de Apple Watch. Het kan wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Break this Safe, een perfecte game voor de Apple Watch
Sluiten