Break this Safe, een perfecte game voor de Apple Watch

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Break this Safe is een nieuwe game exclusief ontworpen voor de Apple Watch. Het is geen kreupele aanpassing van een bestaande titel, maar een origineel spel speciaal voor de smartwatch. Break this Safe maakt volop gebruik van de digital crown en taptic engine.

Het doel is om een ​​kluis in minder dan dertig seconden te openen. Dit doe je door aan de digital crown te draaien. Dankzij trillingen om je pols, die door de taptic engine worden gegenereerd, voel je of je warm bent.

In minder dan tien seconden, moet je het juiste vakje te vinden door de nauwkeurig de positie te vinden en op de middelste knop te drukken. Dit moet drie keer worden herhaald om de kuis te openen. Het vereist een beetje oefening om de eerste keer te slagen, maar erg leuk om even een paar minuten door te brengen. De ontwikkelaar heeft goed ingespeeld op de beperkingen en mogelijkheden van de Apple Watch. Het kan wel.
break-001

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik ga ‘m eens proberen.
  .
  Jammer er zit heel weinig van een leercurve in en er zit een lag op waar je gek van wordt. Maar goed dat zal wel met de kwaliteit van de Apple Watch hardware te maken hebben.
  Leuk bedacht, uitvoering is echter erg slecht of nog heel erg in beta niveau.

 • Profielfoto
  html-junky

  Heb het geprobeerd, het is vermakelijk om te spelen. Simpel, maar dat maakt het wel leuk

 • Profielfoto
  maconly

  Iwatch bestaat dat ding nog ?

 • Profielfoto
  Vilscon

  Iwatch bestaat dat ding nog ?

  De iWatch heeft nog nooit bestaan, maar de Apple Watch bestaat nog steeds ja.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Hij is leuk! Nu nog een goede(lees snelle) news app en dan worden vergaderingen weer leuk.