Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 april 2016

Apple Pay uitgebreid in Australië, nieuwe Apple Store in Marseille

Australië heeft schattige koala’s, een prachtig Opera House aan het water en Apple Pay wordt er fiks uitgebreid. Je zou er bijna jaloers op worden. Ander buitenlands nieuws: in Marseille, het zonnige Zuid-Frankrijk, opent een nieuwe Apple Store.

Eerst terug naar Australië. Apple Pay was er al langer beschikbaar, maar alleen in combinatie met credit cards van American Express. Nu is de betaaldienst er ook voor Visa en andere debetkaarten.

Overeenkomst Apple en ANZ

De uitbreiding van Apple Pay komt door een nieuwe overeenkomst tussen Apple en de Australia and New Zealand Banking Group (ANZ). De bank is niet de grootste, maar wel de eerste Australische bank met Apple Pay. Naast Australië is Apple Pay nu beschikbaar in Canada, China, Singapore, de UK en VS. Nederlanders en Belgen rest slechts geduldig wachten…

Apple Store Marseille opent 14 mei

Deze zomer naar de Côte d’Azur? In Marseille is vanaf zaterdag 14 mei een Apple Store dichtbij. De nieuwe Apple Store zit in het onlangs gebouwde winkelcentrum Terrasses du Port en komt qua inrichting overeen met de Apple Store in Brussel. Dat wil zeggen: een groot scherm en natuurlijke elementen zoals planten en houten stellages.

De winkel is nu nog vakkundig afgedicht.
Render: zo gaat het er uiteindelijk uitzien.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Pay uitgebreid in Australië, nieuwe Apple Store in Marseille
Sluiten