Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 april 2016

40 jaar Apple, de playlist

Apple bestaat dit jaar 40 jaar en viert dat in kleine stapjes. Na een speciale video die tijdens de laatste keynote in maart werd vertoond, is er nu ook een playlist ter ere van 40 jaar Apple, uiteraard voor abonnees van Apple Music (en onofficieel op Spotify).

De in totaal 40 nummers zijn goed voor 2 uur en 26 minuten muziek. Verwacht geen nieuwe tracks, maar wel allemaal nummers die ooit door Apple in commercials werden gebruikt.

We zien singles van Adele, Gorillaz, Feist, The Rolling Stones Muse en Elvis Presley. Welk nummer bij welke commercial hoort, staat niet vermeld. Maar je kunt op deze website spieken, daar zijn bovendien alle nummers die ooit door Apple in een commercial zijn gebruikt te vinden.


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
40 jaar Apple, de playlist
Sluiten