Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 maart 2016

Test de accu van jouw MacBook en iPhone

Iedereen heeft een mening over de batterijduur van de iPhone. Is de batterijduur bijvoorbeeld belangrijker dan de dikte? Maar hoe staat het eigenlijk met de batterij van jouw iPhone? Zit er nog prik in of is hij toe aan vervanging? Controleer het met de app CoconutBattery!

Met CoconutBattery zie je hoeveel milliampère-uur je iPhone of MacBook ooit bevatte en hoeveel daar nog van over is. Ook kun je achterhalen hoeveel ‘loadcycles’ je batterij heeft doorstaan en het is zelfs mogelijk om te zien hoe warm de batterij is.

Alle gegevens kun je opslaan zodat je na verloop van tijd een mooi overzicht hebt van de levensloop van de batterij. Wil je meer tips zoals deze? Volg OMT dan op Instagram en bekijk de filmpjes!

https://www.instagram.com/p/BDFlQcjPM19/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Test de accu van jouw MacBook en iPhone
Sluiten