Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 maart 2016

OMT LIVE: Let us loop you in!

Het is het kleinste zaaltje waar Apple mediaevenementen houdt; het townhall auditorium op de eigen campus in Cupertino. Toch zijn er grootse onthullingen gedaan. Zo begon de revolutie die de iPod teweegbracht in het zaaltje.

Aanstaande maandag, 21 maart is het weer zover. Dan vult de townhall zich met een select persgezelschap. Daar kun jij niet bij zijn, maar je maakt wel kans op een plekje tijdens OMT’s live-verslag van het evenement, vanuit Studio Blaak in downtown Rotterdam!

Wat Apple in petto heeft weten we nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat er een 4 inch iPhone en een kleiner iPad pro onder een zwart laken tevoorschijn gehaald worden. Daarnaast is Apple Watch-nieuws zeker niet uitgesloten en wie weet wat nog meer?

OMT is er natuurlijk bij. Vanaf 17:30 uur doen we live verslag van Apple’s ‘Loop event’, inclusief een voor- en nabeschouwing met onze gasten Jelle Prins en Ianus Keller. Een select publiek bestaande uit vrienden van OMT zijn hierbij aanwezig. Mocht jij vinden dat jij daar ook toe behoort, omdat we al vrienden zijn op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram, mail ons dan en maak kans op een exclusieve uitnodiging. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT LIVE: Let us loop you in!
Sluiten