OMT LIVE: Let us loop you in!

9 reacties

Het is het kleinste zaaltje waar Apple mediaevenementen houdt; het townhall auditorium op de eigen campus in Cupertino. Toch zijn er grootse onthullingen gedaan. Zo begon de revolutie die de iPod teweegbracht in het zaaltje.

Aanstaande maandag, 21 maart is het weer zover. Dan vult de townhall zich met een select persgezelschap. Daar kun jij niet bij zijn, maar je maakt wel kans op een plekje tijdens OMT’s live-verslag van het evenement, vanuit Studio Blaak in downtown Rotterdam!

Wat Apple in petto heeft weten we nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat er een 4 inch iPhone en een kleiner iPad pro onder een zwart laken tevoorschijn gehaald worden. Daarnaast is Apple Watch-nieuws zeker niet uitgesloten en wie weet wat nog meer?

OMT is er natuurlijk bij. Vanaf 17:30 uur doen we live verslag van Apple’s ‘Loop event’, inclusief een voor- en nabeschouwing met onze gasten Jelle Prins en Ianus Keller. Een select publiek bestaande uit vrienden van OMT zijn hierbij aanwezig. Mocht jij vinden dat jij daar ook toe behoort, omdat we al vrienden zijn op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram, mail ons dan en maak kans op een exclusieve uitnodiging. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Shalala

  al 4 maand geen omt live, 1 omt cafe per maand en nu ineens wel? Ik heb mij alvast unsubbed van beide omt podcasts en slechte reviews achtergelaten. En dan nog is elke podcast doen alsof jullie nooit waren weggeweest.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik heb mij alvast unsubbed van beide omt podcasts en slechte reviews achtergelaten.

  .
  Hahaha.. ?

 • Profielfoto
  Usain

  Ik ga ook een slechte review achterlaten, ik hebe nog nooit een aflevering van OMT cafe langer dan 5 minuten volgehouden. Maar gewoon omdat het kan. Waar blijven die leuke OMT Labs filmpjes!!

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik word altijd een beetje moe van Koen bij OMT café. Ik hoop voor Jan David dat de rol van keffertje beperkt blijft tot OMT café.:-)

 • Profielfoto
  jamiepeeters

  Ik kan me niet vinden in bovenstaande reacties, ik vind OMT café prima!

 • Profielfoto
  Edwin

  Ik kan me niet vinden in bovenstaande reacties, ik vind OMT café prima!

  Volledig eens, iedereen heeft zijn toegevoegde waarde!

 • Profielfoto
  Shmoo

  Waar is dat café eigenlijk en welk bier verkopen ze daar?

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Waar is dat café eigenlijk en welk bier verkopen ze daar?

  Het adres weet ik niet, maar ze zullen ongetwijfeld Oprah Ale of Duff serveren;-)

 • Profielfoto
  App69

  Wat? Geen Jupiler? Amateurs.