Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 maart 2016

Officieel: Apple-event op 21 maart

Apple uitnodigingen voor een special event op 21 maart 2016 verstuurd. De uitnodiging heeft een rosegouden tint bevat de cryptische tekst “Let us loop you in”. Het evenement zal om 18:00 uur Nederlandse tijd* plaatsvinden op de Apple Campus en wordt live gestreamed.

Wij verslaan het event (zoals altijd) in een OMT Keynote Party vanuit onze studio in Rotterdam. We nodigen een klein aantal mensen uit aanwezig te zijn. Hoor je niet tot dat selecte gezelschap, dan kun je vanaf 17.30 uur meekijken via onze livestream

Tijdens het evenement in maart worden een aantal aankondigingen verwacht:

  • iPhone se: nieuwe 4-inch iPhone die een mix van de iPhone 5s en iPhone 6s is. Het toestel krijgt naar verluidt een A9-chip, ondersteuning voor Apple Pay en een 8 megapixel camera met ondersteuning voor Live Photos.
  • iPad Pro 9,7-inch: De volgende iPad wordt een een 9,7-inch iPad Pro. Volgens de meest actuele info krijgt deze 9,7-inch iPad Pro net als de grotere variant vier speakers, een Smart Connector voor accessoires en ondersteuning voor de Apple Pencil.
  • Apple Watch: op een nieuw model Apple Watch moeten we naar verluidt nog tot het najaar wachten, maar Apple zou op 15 maart alvast een nieuwe collectie bandjes uit de doeken doen.

Vorig jaar kondigde Apple ook een nieuwe 12-inch MacBook tijdens het evenement in maart aan. Of we dit jaar nieuwe MacBooks zien is nog onduidelijk, in het geruchtencircuit is het vooralsnog stil. De tijd is echter wel rijp voor Macs met Thunderbolt 3 en USB-C.
* Artikel vermeldde eerst 19:00 uur als begintijd in Nederland, maar omdat in de VS de zomertijd eerder ingaat is dit 18:00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Officieel: Apple-event op 21 maart
Sluiten