Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 14 maart 2016
Leestijd: 1 minuut

Nieuw iPhone 7-lek toont twee cosmetische verbeteringen

Het ontwerp van de iPhone 7 lijkt erg op dat van de iPhone 6 en 6s. Tenminste, dat is wat we kunnen concluderen uit een technische tekening van het frame die Nowhereelse vandaag deelt. De foto zou rechtstreeks uit een Taiwanese fabriek afkomstig zijn.

Naast veel overeenkomsten zijn er ook enkele verschillen. De beruchte witte strepen voor de antennes zijn niet meer op de hele achterkant aanwezig en de opening voor de camera is groter geworden.

Apple heeft naar verluidt de intentie om de iPhone 7 uit te rusten met een dual-lenssysteem, maar volgens de meest recente geruchten komt dit alleen in de 5,5-inch iPhone 7 Plus. De grotere opening voor de camera zou ook kunnen betekenen dat deze minder ver uit hoeft te steken. Een andere cosmetische verbetering zijn de minder prominent aanwezige antennestrepen. Bij de iPhone 6(s) lopen ze over de gehele achterkant, terwijl de iPhone 7 volgens de gelekte specs alleen strepen aan de boven- en onderkant heeft. In een render ziet dat er als volgt uit:

De gelekte foto zou afkomstig zijn uit fabriek van Catcher Technology, een van Apple’s Aziatische leveranciers van aluminium behuizingen. Of het lek op waarheid berust weten we in september, dan onthult Apple de iPhone 7.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuw iPhone 7-lek toont twee cosmetische verbeteringen
Sluiten