iPhone 7-case bevestigt eerste geruchten

15 reacties

Bij het doorgaans goed geïnformeerde OnLeaks is de eerste case voor een iPhone 7 opgedoken. Wanneer fabrikanten van cases beginnen met de productie voor een nieuw iPhone-model weet je dat de specificaties zo goed als vast staan.

Zoals door velen gevreesd werd is er geen uitsparing voor een minijack, maar wel een opening voor stereo speakers. Dat is in lijn met de eerste geruchten over de iPhone 7 die in september wordt verwacht.

onleaks-case-002
Vermeende iPhone 7-case.

Inside informatie of gok?

Het is de vraag of hoesjesfabrikanten zich baseren op eerdere geruchten, of inside informatie hebben die nog niet publiek is. Wat naast het ontbreken van een opening voor de minijack opvalt, is dat de opening voor de camera niet veel groter is. Een indicatie dat Apple de iPhone 7 toch niet gaat uitrusten met een dual-camerasysteem? Nee, eerder een bevestiging dat de camera met twee lenzen voor optische zoom voorbehouden is aan de iPhone 7 Plus.

onleaks-case-001
Vermeende iPhone 7-case met iPhone 6s.

De iPhone 7 wordt in september verwacht en is volgens de laatste geruchten waterdicht, wordt voorzien van stereo speakers en de minijack-poort wordt vrijwel zeker geschrapt. Apple zou fabrikanten van accessoire al verteld hebben de oude, analoge audio-uitgang te vergeten en te focussen op Lightning of Bluetooth-audio.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Nosferius

  Mocht dit kloppen dan zie ik toch nog steeds een minijack ingang:)

 • Profielfoto
  Macteach

  Beter opletten Nosferius:
  “Vermeende iPhone 7-case met iPhone 6”
  De minijack is dus van de iPhone 6

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Betekent dit dan ook dat Apple voor de eerste keer geen nieuw design introduceert na 2 jaar? Dat zou volgens mij niet zo’n verstandige zet zijn… Ik zit wel te wachten op een nieuwe look. Anders blijf ik nog wel even bij de 6 Plus.

 • Profielfoto
  xaddict

  Wacht… Een case gebaseerd op geruchten bevestigt de geruchten?! DAN MOET HET WEL WAAR ZIJN!

  *mind. blown*

 • Profielfoto
  Edwin

  Vreemd genoeg nog geen case voor de 4″ SE gezien, belooft niet veel goeds…

 • Profielfoto
  yasser

  het is niet omdat het dezelfde vorm heeft dat hij er niet anders kan uitzien

 • Profielfoto
  App69

  Vreemd genoeg nog geen case voor de 4″ SE gezien, belooft niet veel goeds…

  Toch wel.

  Ik dacht dat ninjas rap waren.

 • Profielfoto
  Lauwrence

  Goed, dan is voor mij na vele jaren trouw de tijd gekomen om de iPhone te verlaten.

  Sowieso ben ik nooit echt te spreken geweest over de 6 met het brakke touchscreen.

 • Profielfoto
  Edwin

  @app69 heb ik inderdaad gemist.

 • Profielfoto
  App69

  @Edwin, hier

 • Profielfoto
  diotav

  Lekker koffiedik kijken dit. Ik wist niet dat we op NU.nl zaten.

 • Profielfoto
  Metten

  Betekent dit dan ook dat Apple voor de eerste keer geen nieuw design introduceert na 2 jaar? Dat zou volgens mij niet zo’n verstandige zet zijn… Ik zit wel te wachten op een nieuwe look. Anders blijf ik nog wel even bij de 6 Plus.

  Ik ben met je eens dat dit hoesje impliceert dat de 7 heel erg veel op de 6(S) gaat lijken, maar het blijft een relatief vroege case leak en er zijn natuurlijk ook genoeg details die niet vrijgegeven worden door het ontwerp van de case. Er zijn wel eerder caseleaks geweest van iDevices die uiteindelijk alleen op geruchten gebaseerd bleken te zijn en ik meen me te herinneren dat er van de iPhone SE zelf twee verschillende soorten caseleaks zijn die niet beide kunnen kloppen.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik geloof niet dat er geen nieuw design komt. Apple heeft met een nieuwe iPhone altijd een nieuw design geïntroduceerd. Alleen de S modellen hebben kleinere wijzigingen aan het zelfde design.

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Als dit effectief het “nieuwe” design wordt (ik betwijfel het inderdaad zelf ook) dan zijn de wijzingen praktisch even klein als tussen 5 en 5s. En toen ging het om de overgang naar een s-model. Ik herinner me nog dat er toen plotseling een space gray en een gouden iPhone aangekondigd werden, iets wat de voorgaande jaren nooit gebeurd was. De 3GS en 4S waren identiek aan hun voorgangers.

 • Profielfoto
  KR1275

  De 6 deed me denken aan Samsung. Nooit gewild. Dat mooie van de 5(S) is nooit geëvenaard in mijn ogen. Ik hou van strak design. Als de 7 op de 6 lijkt, gaat eind dit jaar de Apple eruit en ga ik over op iets anders. De Sony Z5 vind ik prachtig, zijn opvolger X ook. Digitaal is niet beter dan analoog (digitaal klinkt ook niet prettig in de oren….).
  Ik hoop toch Apple enige kunstzinnigheid voortbrengt. Samsung timmert immers flink aan de weg met die Edge-toestellen.