iCloud-diensten kampen met storing

9 reacties

iCloud kampt sinds vanochtend 05:00 uur met een storing waardoor verschillende diensten onbruikbaar zijn of synchroniseren niet mogelijk is. Het gaat om iCloud Drive, Reservekopie, Notities, iWork voor iCloud en iCloud-fotobibliotheek.

Apple meldt de storing op zijn systeemstatus-pagina. Er is nog geen informatie over de precieze oorzaak of duur van de onderbreking.
storing

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  jasper050

  iCloud Drive, Notities, iWork voor iCloud en iCloud-fotobibliotheek werken bij mij prima.

 • Profielfoto
  pruus

  Ik kwam er -helaas- net achter omdat ik niet bij sommige documenten kon. Toch jammer dat bij zo’n gesloten systeem geen statusmelding gegeven worden aan de gebruiker. Als een soort verkeerslicht in het systeem. Nu merk je dat er iets niet werkt, dan moet je kijken op de systeemstatuspagina van Apple. En nog vervelender is dat ‘sommige gebruikers’ er last van hebben. Ik ben voor een statusbalk op mijn apparaat.

 • Profielfoto
  Roko
 • Profielfoto
  Shmoo

  Het zal ook eens niet..

 • Profielfoto
  Johnyw

  Blijkbaar heeft ook One More Thing een probleem.
  Wanneer ik één van mijn topics wil beantwoorden krijg ik steeds te lezen dat er een probleem is met jullie server ??? Los dat eens op aub ?
  Johnyw : Dagelijkse kernel panics

 • Profielfoto
  SusanUSA

  iCloud-diensten kampen met storing

  Dit is toch geen nieuws meer?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dit kan toch helemaal niet.. Gewoon een hele dag storing. Kom op Apple stelletje frikadellen!
  .
  Zelfs bij TransIP, WebReus of Versio doen ze dit beter. Ik wil een foto van mijn iPhone naar de Mac syncen en zelfs dat lukt niet eens op dit moment.

 • Profielfoto
  Zakske

  Ik wil een foto van mijn iPhone naar de Mac syncen en zelfs dat lukt niet eens op dit moment.

  Volgens Apple was alles om 20:30 weer oké, dat is een half uur voor je post.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Volgens Apple ja. Volgens mij vinden wij het ook allemaal geweldig om bandjes te wisselen op de Apple Watch.
  .
  Serieus toen ik keek stonden er nog allemaal vakjes op geel. Nu staat alles weer op groen.