Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 15 maart 2016
Leestijd: 1 minuut

Foto toont ‘iPhone 7 Plus’ met dual camera en smart connector

Is dit ‘m dan? De Aziatische nieuwssite BastillePost heeft een foto gepubliceerd van wat mogelijk een iPhone 7 Plus is. De foto toont een iPhone met dual camera en tot onze verrassing een smart connector. Die laatste zit momenteel alleen op de iPad Pro.

Er gaan al langer geruchten over een dual camera in de iPhone 7, de smart connector is nieuw. Verder heeft de getoonde iPhone minder prominente antennestrepen, wat overeen komt met een eerder lek.

Natuurlijk is de echtheid van de foto niet te bevestigen, maar het ziet er in ieder geval niet overdreven nep uit en de afbeelding is niet te pixelig of vaag. Wellicht gaat het om een vroeg prototype uit de productieketen.

Links: vermeende iPhone 7 Plus. Rechts: iPhone 6s Plus.

Apple heeft naar verluidt de intentie om de iPhone 7 Plus uit te rusten met een dual-camerasysteem dat optische zoom zonder bewegende delen mogelijk maakt. De twee sensoren hebben verschillende brandpunts­afstanden, de eerste heeft een breed gezichtsveld en de ander een telelens voor objecten op grote afstand. Een slim algoritme combineert de beelden en maakt zo 2 tot 3x ‘optische zoom’. Mogelijk is deze functie voorbehouden aan de iPhone 7 Plus en krijgt de 4,7-inch iPhone 7 geen dual camera.

Bij de firma Feld en Volk zijn ze meteen aan het renderen gegaan en hebben ze de nieuw gelekte foto gecombineerd met eerdere geruchten. De iPhone 7 (Plus) zou er als volgt uit gaan zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Foto toont ‘iPhone 7 Plus’ met dual camera en smart connector
Sluiten