Kiezen maar: iPhone (5)SE in drie smaken

18 reacties

Maart wordt een prima maand voor iedereen die niet van een grote smartphone houdt. Naar verluidt doet Apple tijdens een special event op 21 maart een 4-inch iPhone (5)SE uit de doeken die technisch grotendeels gelijk is aan de iPhone 6s.

Uiterlijk zal de iPhone SE naar verluidt een mix van de iPhone 5s en iPhone 6 zijn. Maar hoe ziet dat er dan concreet uit? Zelfbenoemd plaatjesmaker Martin Hajek rendert ons drie realistische varianten in 3D voor.

De ‘9to5Mac’ versie van de iPhone SE lijkt het meest op de iPhone 5s. Variant ‘OnLeaks’ mixt de afgeronde hoeken van de iPhone 6 met de onderkant van de iPhone 5s. Tot slot is de ‘Curved.de’ versie een volledige iPhone 6, maar dan in 4-inch geperst. Welke zie jij het liefst?

iphonese-001
Klik/tap voor groter.
iphonese-002
Klik/tap voor groter.
iphonese-003
Klik/tap voor groter.
iphonese-004
Klik/tap voor groter.
iphonese-005
Klik/tap voor groter.

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  Needler

  De iPhone 5 blijft mijn favoriete ontwerp en grootte. Ik zal echter altijd gaan voor de iPhone met de beste fotocamera.

 • Profielfoto
  fzelders

  3D touch?

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Als ik NU moet kiezen, dan met zekerheid de middelste.
  Antennestreepjes niet te opvallend, maar wel een mooi vernieuwd uiterlijk zonder ingrijpende aanpassingen vergelijken met de 5S.

  Ik blijf zeggen, kom maar door Apple.:smile:

 • Profielfoto
  Shmoo

  Doe mij maar gewoon dit dan ben ik meer dan tevreden.
  .

 • Profielfoto
  Delta

  @Shmoo +1

 • Profielfoto
  xaddict

  9 to 5 versie. Ik hou gewoon niet van die nieuwe afgeronde look en hoe je het vasthoud

 • Profielfoto
  Delta

  Ik hou juist wel van die afronding, ligt wat prettiger in de hand dan van die scherpe kantjes. Van mij hoeft het juist niet zo dun te zijn. Ik moet wel het gevoel hebben dat er iets is om vast te houden..

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik hou wel van de onleaks en 9to5mac versie. Hoewel het mij persoonlijk niet stoort, die afgeronde hoeken…

  Ik ben het ook wel eens met Shmoo. Ik vind die ook heel mooi.

  Eigenlijk vond ik het design ven de iPhone 4/4s ook wel mooi. Hoewel die mss iets dikker was. Maar toch, dat chrome/metaalachtige tussenin vond ik persoonlijk wel mooi in combinatie met zwart.

  Zo zie je maar, iedereen heeft verschillende smaken. Gelukkig maar:-D

 • Profielfoto
  ozzie X

  Ik heb er altijd een hoesje om, dus de achterkant zal me worst wezen eerlijk gezegd:cool:

 • Profielfoto
  Shmoo

  Hoesjes en covers om telefoons is voor mietjes.;-)

 • Profielfoto
  SvS

  +1 voor Shmoo (looks and colors of iPods)
  Hier wel hoesjes -sorry- ik wil geen schade aan dure iPhones en er wordt hier wel eens wat laten vallen.
  Midden -> stereo?
  Voorkeur is middelste, maar ik vermoed dat er weer dikke strepen komen.

 • Profielfoto
  FRANKSLUIS

  Shmoo. Mietjes???????. Sinds wanneer is het belangrijk dat een ander kan zien dat jij een iPhone hebt. Want dat is het!!!. Een beschermhoes is heus geen overbodige luxe. Ik heb al sinds de introductie van de eerste iPhone een iPhone en altijd beschermhoesjes. Helemaal niks mis mee.

 • Profielfoto
  Pokerface

  Ik zou gaan voor de grootste batterij capaciteit en minimaal 32, liefst 64 GB. Ze zien er alle drie mooi uit.

 • Profielfoto
  farl4web

  Ik hoop dat ze ooit een telefoon ontwikkelen waarbij geen hoesje nodig is. Dan kan ik echt genieten. Ik gok op de iPhone 7s (van saffier en dat nieuwe metal/plastic van Apple + waterproof). Klaar!:)

 • Profielfoto
  icegodd

  Ik heb een slechte gevoel bij naam iPhone SE. Als apple ook zn volgende model hetzelfde naam geven.

  Zie HTC one “altijd een verrassing bij koop van 2dehands toestel/zoeken in google”

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Uiteraard de “9to5” versie. De andere versies zijn voor mij de reden om zeker niet over te stappen op de 6.

 • Profielfoto
  nulandg

  Top 5se als hij ook maar komt met 64 gb lijkt me prima voor mij vind de 6 onhandig groot.

  Prijs maakt me niet uit je betaald voor kwaltijd

 • Profielfoto
  Zakske

  kwaltijd