Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 maart 2016

Kiezen maar: iPhone (5)SE in drie smaken

Maart wordt een prima maand voor iedereen die niet van een grote smartphone houdt. Naar verluidt doet Apple tijdens een special event op 21 maart een 4-inch iPhone (5)SE uit de doeken die technisch grotendeels gelijk is aan de iPhone 6s.

Uiterlijk zal de iPhone SE naar verluidt een mix van de iPhone 5s en iPhone 6 zijn. Maar hoe ziet dat er dan concreet uit? Zelfbenoemd plaatjesmaker Martin Hajek rendert ons drie realistische varianten in 3D voor.

De ‘9to5Mac’ versie van de iPhone SE lijkt het meest op de iPhone 5s. Variant ‘OnLeaks’ mixt de afgeronde hoeken van de iPhone 6 met de onderkant van de iPhone 5s. Tot slot is de ‘Curved.de’ versie een volledige iPhone 6, maar dan in 4-inch geperst. Welke zie jij het liefst?

Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Kiezen maar: iPhone (5)SE in drie smaken
Sluiten