Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 maart 2016

Apple Watch: nieuwe bandjes, lagere prijs

Is het een teken dat de verkopen tegenvallen of juist een hint naar de aankomende Apple Watch 2? Apple heeft tijdens zijn ‘Let us loop you in’ event de prijzen van de Apple Watch aanzienlijk verlaagd en een nieuwe collectie bandjes uitgebracht.

De 38mm Apple Watch Sport is nu verkrijgbaar vanaf € 369 in plaats van € 419, het grotere model krijgt een prijsverlaging van € 469 naar € 419. De sportbandjes zijn vernieuwd en er is een nieuw lijn nylon bandjes.

Wijzigingen in line-up

Alleen de Apple Watch Sport is 50 euro in prijs verlaagd. De prijzen van roestvrijstalen Apple Watch en Apple Watch Edition zijn gelijk gebleven. De roestvrijstalen Apple Watch wordt niet langer standaard met een sportbandje geleverd, de nieuwe nylon bandjes komen nu bij het goedkoopste model.

Nieuwe collectie bandjes

De voorjaarscollectie bandjes begint met nieuwe sportbandjes, deze zijn nu in totaal 22 kleuren verkrijgbaar. Nieuw toegevoegd zijn de kleuren geel en koningsblauw. De sportbandjes zijn onveranderd voor € 59 verkrijgbaar.

Geheel nieuw zijn de bandjes van geweven nylon. Deze zijn in 7 kleuren beschikbaar: goud/rood, goud/koningsblauw, koningsblauw, roze, parelgrijs, azuurblauw en zwart. Een nylon bandje kost net als een sportbandje € 59.

Tot slot zijn er ook een aantal premium bandjes uitgebreid. De Milanese Loop (€ 169) is er nu naast zilver ook in het zwart, de klassieke gesp (niet afgebeeld – € 169) is er nu ook in de kleuren rood en marineblauw, de moderne gesp (€ 269) krijgt oker en ijsblauw als nieuwe kleuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Watch: nieuwe bandjes, lagere prijs
Sluiten