Angry Birds Go! scheurt naar de Apple TV

3 reacties

Racespel Angry Birds Go! is niet langer beperkt tot iPhone en iPad, de game is er nu ook voor de Apple TV. Het is de eerste Angry Birds-game voor de nieuwe Apple TV, waarschijnlijk omdat een racegame het makkelijkst te porten was.

Angry Birds Go! voor Apple TV is vrijwel gelijk aan de iOS-versie. Traditioneel racen wordt gemixt met het verzamelen van bonussen en het aftroeven van je tegenstanders met de ooit razenpopulaire personages in de hoofdrol.

De game werkt vrij goed op de Apple TV, mits je een Bluetooth-controller gebruikt. Speler met de Siri Remote is ook mogelijk, maar geeft geen optimale ervaring. De iCloud-synchronisatie werkt goed en er is een mutliplayer modus waarbij een speler met de controller en de ander met de Siri Remote speelt.

Maximale snelheid
Full speed met de Angry Birds.

Als je Angry Birds Go! op iOS leuk vond, zal de tvOS-versie je ook bevallen. Toch moeten we concluderen dat Angry Birds de tand des tijds niet zo goed doorstaan heeft. Op de Apple TV zijn games als Beach Buggy Racing of Asphalt 8 beter. Angry Birds Go! is gratis te downloaden, maar zit zoals bekend vol met in-app aankopen.

Lokale Multi Player.
Lokale Multi Player.