Woensdag eerste liveconcert Apple Music

0 reacties

Apple’s radiostation Beats 1 bereidt zijn eerste liveconcert voor. De zender die ook zonder abonnement op Apple Music te beluisteren is, streamt woensdag vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd live een exclusief optreden van de Britse band “The 1975”.

Het concert vindt plaats op het dak van een wolkenkrabber in LA. De band zal een aantal nummers van hun nieuwe album, dat een dag later uitkomt, ten gehore brengen. Onduidelijk is of er ook een videostream komt.

Apple streamt jaarlijks het iTunes Festival live, maar dit is de eerste keer dat een optreden buiten het jaarlijkse festival live op Beats 1 en Apple Music uitgezonden wordt. Er verschijnen de laatste tijd vaker concerten op Apple’s muziekplatform. Zo was eind vorig jaar de concertvideo van Taylor Swift exclusief voor Apple Music-abonnees te bekijken.

Apple deeldeĀ via het Snapchat-kanaal van Apple Music al een enkele foto’s van de opbouw. MetĀ het uitzicht zit het in ieder geval goed.
laview-vierkant

Reacties

0 reacties