Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 februari 2016

Video-podcasts weer full screen in iOS 9.3

In iOS 9 kreeg de Podcasts-app van iOS een grote update. De interface werd onderhanden genomen en kreeg een interface die meer leek op die van de Muziek-app. In de nieuwe versie was het echter niet meer mogelijk om video­podcasts op volledig scherm te bekijken.

In de nieuwste beta van iOS 9.3 is weer mogelijk om naar full screen te schakelen. Op de iPad tik je twee keer op de video en op de iPhone volstaat het kantelen van het apparaat terwijl de podcast speelt.

De verandering werd door OMT-lezer Sander ontdekt in iOS 9.3 beta 4. Deze werd maandagavond voor uitgebracht en een publieke beta volgt hoogstwaarschijnlijk nog deze week. Naast de full screen-optie is de picture-in-picture-functie op moderne iPads onveranderd beschikbaar.

Full screen in de podcasts-app (iOS 9.3).

De definitieve versie van iOS 9.3 wordt in maart verwacht en brengt onder andere een nieuwe nachtmodus, met wachtwoord beveiligde notities, nulti-user voor iPads in het onderwijs en meer grote vernieuwingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video-podcasts weer full screen in iOS 9.3
Sluiten