Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 3 februari 2016
Leestijd: 1 minuut

‘Uiterlijk iPhone 7 op twee punten anders’

Hoewel we op 15 maart eerst de iPhone 5se zien, komt de iPhone 7 er in september aan. Het Amerikaanse blog MacRumors komt met nieuwe geruchten over de opvolger van de iPhone 6s en stelt dat er kleine veranderingen in het ontwerp zijn.

Het gaat om twee veranderingen. Ten eerste de camera, die zal aan de achterkant niet meer uitsteken. Daarnaast zullen de antennestrepen op de achterkant van de iPhone 7 deels verdwijnen.

Niet alle antennestrepen, die nodig zijn om signaal door te laten, verdwijnen volgens de geruchten. De banden aan de zijkant en rond de bovenste en onderste randen zouden blijven. In een mock-up ziet dat er als volgt uit:

Apple heeft sinds enige tijd een patent op een speciaal materiaal dat eruit ziet als metaal, maar toch radiosignalen doorlaat. Het verdwijnen van een deel van de antennestrepen is daarom niet onwaarschijnlijk. De camera zou niet langer uit hoeven steken door een nieuw en dunner camerasysteem. Er gaan ook geruchten over een dual camera in de volgende iPhone, maar dat lijkt gereserveerd voor de grotere iPhone 7 Plus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Uiterlijk iPhone 7 op twee punten anders’
Sluiten