T-Mobile komt met groepskorting en MB-verdeler

8 reacties

Twee keer nieuws van T-Mobile. De provider is vandaag gestart met groepskortingen voor klanten onder de noemer T-Mobile Samen en biedt tevens de mogelijkheid om een databundel te gebruiken op meerdere apparaten met de MB-verdeler.

Met T-Mobile Samen kunnen klanten gratis een groep vormen en onderling gratis bellen. Iedereen in de groep krijgt daarnaast maandelijks een extraatje zoals 500 MB extra data of € 2,50 factuurkorting.

Samen: zelfde adres niet vereist

T-Mobile volgt met de groepskorting concurrent KPN die onder de noemer KPN Compleet al enige tijd voordeel biedt aan klanten die meerdere KPN-diensten afnemen op één adres. Bij T-Mobile hoeven groepsleden niet op hetzelfde te wonen, de enige vereiste is klant zijn bij T-Mobile. Een groep kan bestaan uit twee tot zes mensen die vervolgens onbeperkt onderling kunnen bellen. Daarnaast kan ieder groepslid kiezen tussen 2,50 euro korting op de maandfactuur, 500MB extra data, of dubbele T-Mobile Extra-punten.

MB-verdeler

De dienst MB-verdeler maakt het mogelijk om een databundel met meerdere apparaten zoals een laptop of tablet te gebruiken. Ieder apparaat krijgt zijn eigen simkaart. De dienst is anders dan dual sim, bellen is niet mogelijk. De MB-verdeler is voor eenmalig € 14,99 te activeren en voor abonnees met Stel Samen & Stel verder kosteloos. Klanten met andere abonnementen betalen € 4,99 per maand voor een extra simkaart en € 9,99 voor twee simkaarten. De MB-verdeler is per maand op te zeggen en werkt ook in het buitenland.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  Mooi! Ik houd nu 2 GB per maand over.
  Over een paar weken voortaan 2,5 GB dus.:)

  Misschien toch maar voor die korting gaan dan.

 • Profielfoto
  csteelooper

  EINDELIJK in Nederland. Las laatst een artikel waarin werd vermeld dat Deutsche Telekom AG van plan zou zijn de Nederlandse tak van T-Mobile in de etalage te zetten, maar kennelijk is dit (nog) niet gebeurd. Want deze diensten bestaan al enige tijd in Duitsland en zijn nu dus bij ons geïntroduceerd…

  Overigens zou ik zelf niet blij worden als de verkoop er inderdaad van zou komen… Een van de mogelijke partijen zou namelijk Liberty Global zijn; dezelfde partij die ook het merk Ziggo de afgrond in geduwd heeft! ?

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Ik heb meteen een groep aangemaakt. Via Miky.nl had ik het goedkoopste T-Mobile-abonnement afgesloten voor mijn kinderen (allebei een iPhone 4S), onbeperkt internet op 64Kbps, 90 belminuten en 50 sms voor 5,50 en nu hebben ze er elke maand 500MB op G3-snelheid bij. Mijn vrouw en ik hebben nu iedere maand 2,50 korting op onze factuur en we bellen onderling gratis.

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Kun je je abonnement niet downgraden? Of heb je geen Stel Bij?

 • Profielfoto
  Eprom

  Mooi! Meteen aangemeld.

 • Profielfoto
  MacbookTo

  Ik heb me ook direct aangemeld. Maar wisselen de aanbiedingen niet per maand? Als je goed leest, lijkt het of de aanbiedingen elke maand anders kunnen zijn. Het lijkt mij wel.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ja, dat wisselt.

  Als je geen cadeau kiest, dan ontvang je een cadeau dat T-Mobile heeft uitgekozen. Nu is dat 500 MB.

  Over het cadeau-assortiment
  T-Mobile heeft het recht de cadeaus te wijzigen. Op My T-Mobile vind je het actuele cadeau-assortiment.

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Maar is dat Tmobile Samen nou ook dat je belminuten en data met elkaar deelt? Of zit ik nou deze twee met elkaar te verwarren? Als het enkel en alleen een groep maken is en verder niets deelt, snap ik het nut daarvan niet