Bespaar € 15: Apple viert schrikkeldag met gratis apps

4 reacties

Het is niet ieder jaar 29 februari en Apple grijpt deze extra dag van het schrikkeljaar aan om een klein cadeautje in de App Store te plaatsen. Onder het motto “Vier het schrikkeljaar” zijn vijf iOS-apps voor iPhone en iPad vandaag gratis.

Het gaat om teken-app Tayasui Sketches, videografie-app Spark Camera, de games Super Sharp en Bridge Constructor en gezondheids-app Windy die helpt bij relaxen, focussen of in slaap vallen.

Tayasui Sketches+

Tayasui is een teken-app die volledige ondersteuning voor de iPad Pro heeft, maar ook op iPhone werkt. De app biedt een groot aantal brushes en pennen en er kunnen maximaal 4 lagen gebruikt worden in een tekening.

tayasu-ipad

Spark Camera

Met Spark Camera maak je geen foto’s, maar video’s die meteen te bewerken zijn. Gemaakte video’s zijn direct bij te knippen en te monteren tot een clip. Verder zijn er 11 filters en de mogelijkheid om muziek toe te voegen.

sparkcameraa

Super Sharp

Super Sharp is een puzzelspel met een vleugje natuurkunde. Met je vinger snijd je stukjes papier om verschillende puzzels op te lossen. Het ontwerp van de game is minimalistisch, kleurrijk en clean.

supersharp

Bridge Constructor

Een bekende, maar pittige game. Bridge Constructor daagt uit om binnen een bepaald budget en tijd bruggen te bouwen die sterk genoeg zijn.

bridge

Windy

Dit is het soort app dat niet vaak in acties wordt opgenomen. De app kan een persoonlijke mix van rustgevende geluiden en visuals afspelen die je helpen in slaap te komen, te relaxen of mediteren.

 • Windy is vandaag gratis, normaal € 2,99

windy

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  MEEUW

  verzin alle redenen om iets te promoten:P
  Dierendag zijn alle dieren apps gratis.
  Moederdag alle boodschappen apps gratis etc etc;)

 • Profielfoto
  SvS

  Haha ja toch leuk, mooi meegenomen, vooral dat teken-app ga ik proberen!

 • Profielfoto
  MacbookTo

  Als ik bij de tekenapp kijk, zie ik een zwarte versie en een rode versie waar + bij staat. Bij die zwarte versie staat ‘keuze van de redactie’. Dat zal bij de rode versie moeten staan. Toch leuk zulke tips.

 • Profielfoto
  Macnido

  Vandaag (dinsdag) ook nog gratis te downloaden.