Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 8 februari 2016

Roségoud: de trend van 2016 bij Apple?

Roségoud debuteerde vorig jaar op de Apple Watch en iPhone 6s, maar het lijkt erop dat Apple het de trend van dit moment wil maken. Volgens Mark Gurman (9to5Mac) circuleren er op de Apple-campus een aantal prototypes van nieuwe producten in roségoud.

Het gaat om de iPhone 5se, iPad Air 3 en vernieuwde 12-inch MacBook. Ook een toekomstige iPad Mini zou in roségoud worden uitgevoerd. Een aantal producten worden tijdens een Apple-event op 15 maart verwacht.

Op 15 maart zien we hoogstwaarschijnlijk een iPad Air 3 met technische eigenschappen van de iPad Pro en nieuwe 4-inch iPhone 5se met A9-chip, Apple Pay en verbeterde camera. Allemaal in de kleuren spacegrijs, wit, goud en rosegoud. Of de 12-inch MacBook ook wordt vernieuwd is vooralsnog onduidelijk, maar roségoud zou ook naar de dunne MacBook komen.

En felroze?

Afgelopen weekend claimde een Japans blog dat de iPhone 5se ook in felroze leverbaar zou zijn. Dat gerucht wordt nu door Mark Gurman, die in het verleden bewezen heeft over goede bronnen binnen Apple te beschikken, ontkracht. Hard- of felroze lijkt vooralsnog voorbehouden aan de iPod.

Reageer op artikel:
Roségoud: de trend van 2016 bij Apple?
Sluiten