Roségoud: de trend van 2016 bij Apple?

11 reacties

Roségoud debuteerde vorig jaar op de Apple Watch en iPhone 6s, maar het lijkt erop dat Apple het de trend van dit moment wil maken. Volgens Mark Gurman (9to5Mac) circuleren er op de Apple-campus een aantal prototypes van nieuwe producten in roségoud.

Het gaat om de iPhone 5se, iPad Air 3 en vernieuwde 12-inch MacBook. Ook een toekomstige iPad Mini zou in roségoud worden uitgevoerd. Een aantal producten worden tijdens een Apple-event op 15 maart verwacht.

Op 15 maart zien we hoogstwaarschijnlijk een iPad Air 3 met technische eigenschappen van de iPad Pro en nieuwe 4-inch iPhone 5se met A9-chip, Apple Pay en verbeterde camera. Allemaal in de kleuren spacegrijs, wit, goud en rosegoud. Of de 12-inch MacBook ook wordt vernieuwd is vooralsnog onduidelijk, maar roségoud zou ook naar de dunne MacBook komen.

En felroze?

Afgelopen weekend claimde een Japans blog dat de iPhone 5se ook in felroze leverbaar zou zijn. Dat gerucht wordt nu door Mark Gurman, die in het verleden bewezen heeft over goede bronnen binnen Apple te beschikken, ontkracht. Hard- of felroze lijkt vooralsnog voorbehouden aan de iPod.
ipod-wide

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Dennissimeau

  Ik hoop toch echt dat ze ook de Pro modellen een refresh gaan geven.

 • Profielfoto
  Delta

  Een spacegrijze macbook pro zou ik wel willen hebben:)

  (Ik heb nu bij mijn MBP van die kleine zwarte putjes waar ik mijn hand opleg om met het trackpad te werken. Misschien valt dat bij een donkere kleur minder op, zou wel fijn zijn.)

 • Profielfoto
  pruus

  Als je denkt aan China en India, dan snap ik dat ze die kleuren opnemen. Ik heb liever dat het design zo zou worden dat je geen beschermhoezen meer nodig hebt. Als je een nieuwe auto koopt, dan koop je toch ook geen hoes erbij? De bumpers zitten er al aan. Zelfs Porche heeft deze voorzieningen. Apple, het kan….

 • Profielfoto
  RoyB

  Een nieuwe auto laat je wrappen ter bescherming van de lak ? maar dat rosé vindt ik meer een vrouwen kleurtje

 • Profielfoto
  Nummer 17

  Roségoud is de mooiste kleur ooit, vind ik :^)

 • Profielfoto
  Xcode

  Een spacegrijze macbook pro zou ik wel willen hebben:)

  Ik ook.:smile:

 • Profielfoto
  Shmoo

  Felroze iPhone zou ik ook wel mooi vinden

 • Profielfoto
  Frenky-Apple

  Dat rosegoud is een van de mooiste kleuren, het is dat ik nu nog een gewoon goude iPhone 6 die goed is. Dat felroze vind ik er erg goedkoop uit zien ?

 • Profielfoto
  Jerry.w

  Lijkt me alleen maar logisch dat alle productlijnen op elkaar afgestemd gaan worden. De huidige 12 inch macbook is namelijk ook in dezelfde kleuren leverbaar als de iphone 6

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik vind dat roségoud ook echt heel mooi eigenlijk. Mijn iPhone 5 werkt nog perfect. Anders had ik al heel lang een 6s Roségoud:p

  Ik hoop net als “Dennissimeau” dat de pro modellen ook een refresh krijgen:-)

 • Profielfoto
  farl4web

  En een bietje gay daar is niets mis mee… ?? …La la la laaa ? #carnaval ?